NATUURSTEENvakman

Belgisch hardsteen / arduin olie - voor kleurverdieping (donkergezoet) & bescherming - 250 ml

Belgisch hardsteen / Blauwe steen olie - Voor kleurverdieping & onderhoud - Geschikt voor Belgisch hardsteen - inhoud: 250 ml. De Belgisch hardsteen olie van NATUURSTEENvakman.nl is een hoogwaardige Belgisch hardsteen / arduin olie - gebruiksklaar - speciaal geschikt voor onze Belgisch hardsteen producten. Deze effectieve hardsteen olie is ideaal geschikt voor kleurverdieping (de donkergezoete Belgisch hardsteen look), camouflage van oneffenheden en krassen, maar ook voor actief onderhoud en extra bescherming tegen vlekken. Deze arduin olie is met name bedoeld voor binnenshuis, aangezien het aangebrachte effect buiten al snel verweert door de weersinvloeden.

Bestelt u een vensterbank, dorpel, plint o etc. van donkergezoet Belgisch hardsteen, dan adviseren wij altijd om een potje Belgisch hardsteen olie mee te bestellen. Is er sprake van een krasje, wilt u na een tijdje weer even wat extra kleur (donkerder!), wilt u het product extra beschermen: dit kan allemaal met deze Belgisch hardsteen olie. Houd er rekening mee dat de kleur van het Belgisch hardsteen een aantal tinten donkerder wordt: Ook ideaal wanneer u een licht gezoet product graag naar 'het effect' van donkergezoet wenst te veranderen! 

Gebruiksaanwijzing / Tips. 

  • Zorg ervoor dat de te behandelen ondergrond stofvrij, vetvrij en 'relatief droog' is.
  • Met relatief droog bedoelen wij een max. restvochtgehalte van 2-4%.
  • Schud voor gebruik altijd even goed met het flesje!
  • Breng de Belgisch hardsteen olie gelijkmatig aan met een droge niet-pluizende doek en wrijf de olie goed in. Gebruik hierbij geen buitensporige hoeveelheid olie. 
  • Alle Belgisch hardsteen olie die na 10 minuten nog niet volledig ingetrokken is, kunt u met eenzelfde doek verwijderen. 
  • LET OP: wenst u 'licht gezoet' Belgisch hardsteen te voorzien van een donkergezoet effect, behandel het oppervlakte dan na circa 24 uur opnieuw. 
  • De droogtijd is afhankelijk van o.a. de temperatuur en de luchtcirculatie, maar voor de zekerheid adviseren wij een periode van circa 4 - 8 uur. Tijdens het drogen mag het oppervlak niet belast worden.
  • LET OP: Pas na 48 uur is de bescherming optimaal. 

Uiteraard zijn wij u graag van dienst met bovenstaande tips & gebruiksaanwijzing, echter is het uw verantwoordelijkheid om te bepalen of dit product geschikt is voor de door u gewenste toepassing. U selecteert en gebruikt deze producten zelfstandig en bent dan ook verantwoordelijk voor het eindresultaat. Op basis van onze kennis & ervaring + alle beschikbare informatie tracht NATUURSTEENvakman.nl u zo goed mogelijk te informeren, maar hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »