NATUURSTEENvakman

Dorpel zijkant afwerken - kopse kant in zicht mooi bijwerken

Het mooi afwerken / bijwerken van de korte zijkant (kopse kant) van een dorpel, ook wel binnendorpel en deurdorpel genoemd.

Standaard is zowel de bovenzijde als de twee langskanten (lange zijkanten) van een dorpel mooi afgewerkt en de kopse kanten niet. Normaal gesproken zijn de kopse kanten namelijk niet zichtbaar. Echter is het mogelijk dat de kopse kanten (of één kopse kant) wel zichtbaar is, bijvoorbeeld wanneer deze in de badkamer als douchedorpel gebruikt wordt. In dit geval kunt u het mooi afwerken van de kopse kant bij NATUURSTEENvakman.nl direct 'mee bestellen'.

Het 'mee bestellen' van het afwerken van de kopse kant van uw dorpel:

  • De getoonde prijs betreft het mooi afwerken / bijwerken van één korte zijkant / kopse kant.
  • Wilt u een dorpel aan beide zijkanten mooi afgewerkt ontvangen, dient u dit product dus 2-maal te bestellen. 
  • Wij hanteren één vaste (en scherpe) prijs voor het afwerken van de zijkant van een dorpel, deze is gelijk voor alle dorpels (binnen deurdorpels) in het assortiment van NATUURSTEENvakman.nl.
  • Uw dorpel wordt in eigen natuursteen zagerij met zorg bijgewerkt. 
  • Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor het inplannen van een leverdatum. Uw wensen vormen hierbij altijd de primaire uitgangspositie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »