NATUURSTEENvakman

Klantenservice bij NATUURSTEENvakman.nl

Klanttevredenheid is ons uiteindelijke doel en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te realiseren. Het duidelijk en concreet informeren van onze klanten is hierbij noodzakelijk, vandaar dat wij diverse belangrijke 'klantenservice onderwerpen' uitgebreid hebben omschreven. Onderstaand vindt u de belangrijkste informatie en kunt u meteen door navigeren naar meer gedetailleerde informatie per onderwerp.  

Ga direct naar:

Contactgegevens & openingstijden
Betaalmethoden
Verzendkosten
Levering
Retourprocedure
Afkoelingsperiode
Klachtenafhandeling

Over NATUURSTEENvakman.

NATUURSTEENvakman.nl; De online specialist voor (maatwerk) vensterbanken en dorpels voor binnen & buiten! Bij NATUURSTEENvakman.nl bestelt u online eenvoudig, snel en voordelig een uitgebreid assortiment aan vensterbanken en dorpels; Van diverse topkwaliteit natuursteensoorten (Belgisch hardsteen, Basalt, Marmer en Graniet) en prachtig Italiaans (marmer) composiet. 

Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Alle zaagwerkzaamheden bijvoorbeeld, dit doen wij volledig op maat in onze eigen natuursteenzagerij en ook het mooi afwerken doen onze gekwalificeerde & ervaren medewerkers met zorg en liefde voor het vak. 

Meer informatie over NATUURSTEENvakman >>

Contactgegevens & openingstijden.

Onderstaand vindt u onze adresgegevens van NATUURSTEENvakman.nl (werkplaats, natuursteen zagerij, kantoor) evenals onze contactgegevens. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen; Per e-mail, telefonisch, of via het contact - en offerte - formulier. 

Contactformulier >> 
Offerteformulier >> 
Openingstijden >>


Contactgegevens:

NATUURSTEENvakman

Parlevinkerweg 34
5928 NV Venlo

E-mail. [email protected]
Tel. +31-(0)85-1301 283

 

Betaalmethoden.

Online gebruikersgemak, eenvoudig bestellen en veilig online betalen zijn drie online kernwaarden van NATUURSTEENvakman.nl. Een brede keuze aan online betaalmethoden mag hierbij niet ontbreken. U kunt uw online bestelling afronden met iDEAL, Mister Cash, Creditcard (VISA, Mastercard en Maestro), PayPal, overboeking en contant betalen bij afhalen. 

Meer informatie over betaalmethoden >> 

Verzendkosten.

NEDERLAND:

 Bij NATUURSTEENvakman.nl is bezorging gratis bij een bestelling met een totaalbedrag van meer dan € 1.250,- incl. BTW. Bij een bedrag minder dan € 1.250,- zijn er een tweetal opties:

  • Regulier transport, dit betreft de meeste producten van NATUURSTEENvakman.nl: € 55 incl. BTW. 
  • Zwaar transport, dit betreft de zwaardere producten van NATUURSTEENvakman.nl, waaronder raamdorpels, buitendorpels, paalmutsen & muurafdekkers met een dikte vanaf 4 cm: € 85 incl. BTW. 

LET OP: In het geval van een afleveradres op de Waddeneilanden gelden afwijkende tarieven. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. in het geval uw aflever adres de Waddeneilanden betreft, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Pas nadat u goedkeuring geeft op de extra toeslag wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

BELGIE:

Bij NATUURSTEENvakman.nl is bezorging gratis bij een bestelling met een totaalbedrag van meer dan € 1.500,- incl. BTW. Bij een bedrag minder dan € 1.500,- zijn er een tweetal opties:

  • Regulier transport, dit betreft de meeste producten van NATUURSTEENvakman.nl: € 75 incl. BTW. 
  • Zwaar transport, dit betreft de zwaardere producten van NATUURSTEENvakman.nl, waaronder raamdorpels, buitendorpels, paalmutsen & muurafdekkers met een dikte vanaf 4 cm: € 99 incl. BTW. 

Handelingskosten

NATUURSTEENvakman.nl is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van vensterbanken en dorpel voor scherpe prijzen (en tevens betaalbare verzendkosten). Om deze scherpe prijzen te kunnen bieden hanteren wij een minimale orderwaarde van Euro 75,- incl. BTW (excl. verzendkosten). Natuurlijk kunt u ook een kleinere bestelling bij ons plaatsen, in dit geval zullen wij Euro 17,95,- incl. BTW handelingskosten in rekening brengen. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Levering.

NATUURSTEENvakman doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De verwachte levertijd is afhankelijk van het product en daarnaast afhankelijk van eventueel maatwerk (veelal betreft dit specifiek zaagwerk). Na een online bestelling neemt een medewerker van NATUURSTEENvakman contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken. 

Afhalen.

U kunt bij NATUURSTEENvakman.nl ook kiezen voor de verzendmethode 'afhalen'. Hierbij wordt uw bestelling klaargezet voor afhalen in Venlo (5928 NV, Parlevinkerweg 34). Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer uw bestelling (bijna) klaar staat, wordt er contact met u opgenomen om een afhaalmoment in te plannen. 

Afhaalmomenten. 
Donderdag: 13.00 - 17.00.
Vrijdag: 09.00 -  13.00.

Levertermijn:
Er zijn een viertal levertermijn die NATUURSTEENvakman.nl normaal gesproken hanteert. Deze levertermijn is productafhankelijk.

  • Binnen 3 tot 5 werkdagen (samples)
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen.
  • Binnen 10 tot 15 werkdagen.
  • Binnen 15 tot 20 werkdagen.

Tijd van levering:
De specifieke leverdatum zal altijd met u samen kortgesloten worden. Op de dag van levering kunt u vanaf 08.30 telefonisch contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers kan u vervolgens een gericht tijdspanne geven (+/- 2 uur) waarin de levering (naar verwachting) plaats zal vinden. De chauffeur zal vervolgens circa 60 minuten voor levering telefonisch contact met u opnemen, om een seintje te geven dat 'hij of zij eraan komt'. 

Meer informatie over levering >>

Retourprocedure.

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper). 

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op de meeste producten van NATUURSTEENvakman.nl die voor de klant op maat worden gezaagd. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:
materialen met een lengte < 120 cm; Euro 75,- (uitgaande van 1 palletplaats)
materialen met een lengte > 120 cm; Euro 90, (uitgaande van 2 palletplaatsen)

NATUURSTEENvakman stort vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden. Om de retourprocedure in gang te zetten kunt u gebruik maken van ons retourformulier. Na ontvangst van een, volledig ingevuld, retourformulier neemt een medewerker van NATUURSTEENvakman binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer informatie over de retourprocedure >>

Afkoelingsperiode.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel transportkosten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd moeten worden aan NATUURSTEENvakman. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten (mits retourzending is ontvangen door natuursteenvakman). Dit geldt niet voor maatwerk producten.

Klachtenafhandeling.

Voor het indienen van een klacht dient u het klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected] In het geval van een defect of schade verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) toe aan de e-mail waarin u tevens het ingevulde klachtenformulier aanlevert. Na ontvangst van een klachtenformulier neemt een medewerker van natuursteenvakman.nl binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer informatie over onze klachtprocedure >> 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »