NATUURSTEENvakman

Sample off white 10x10x2 cm - materiaal proefstuk - monster Marmer composiet

Sample - proefstuk - monster materiaal Marmer composiet off white: Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, voordat u een prachtige vensterbank en/of dorpel online bestelt? Dat is begrijpelijk en tevens de reden dat alle materialen als sample direct online te bestellen zijn voor een scherpe vaste prijs. 

Marmer composiet off white: Een mooie, moderne en 'frisse' witachtige marmer composiet (voor binnen). Deze off white kleurtint betreft een subtiele & zachte wittint - met een lichte spikkeltekening - die richting een hele lichte creme / grijsachtige kleurtint neigt. Bent u op zoek naar een witachtige marmer composiet, maar dan wel wat 'minder strak' dan onze 'White', dan is de off-white een mooie optie.

Een sample / materiaal proefstuk bij NATUURSTEENvakman.nl:

  • Een proefstuk betreft normaal gesproken de afmetingen van 10x10x2 cm.
  • De bovenzijde van uw sample is afgewerkt.
  • Uw sample wordt als brievenbuspakje+ verstuurd met PostNL.

LET OP: Het is mogelijk dat de afmeting van uw proefstuk enigszins afwijkt. Met het oog op een optimale levertijd en het materiaal voorhanden maken wij hier een passende keuze in. Onze uitgangspositie is altijd om u zo snel mogelijk te voorzien van een sample waarmee u een goed beeld krijgt van het materiaal. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »