NATUURSTEENvakman

Sample Kwartscomposiet gebroken wit -10x10x2 cm - materiaal proefstuk - monster Quartz composiet off-white wittint

Sample - proefstuk - monster materiaal Kwartscomposiet / Quartz composiet gebroken wit / off white: Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, voordat u een prachtige vensterbank en/of dorpel online bestelt? Dat is begrijpelijk en tevens de reden dat alle materialen als sample direct online te bestellen zijn voor een scherpe vaste prijs. 

Kwartscomposiet gebroken wit: Een mooie, moderne en 'frisse' witachtige kwartscomposiet (voor binnen). Deze off white kleurtint betreft een subtiele & zachte wittint - met een lichte spikkeltekening - die richting een hele lichte crème kleurtint neigt. Bent u op zoek naar een witachtige composiet, maar dan wel iets zachter dan 'echt wit', dan is de kwartscomposiet 'gebroken wit' een mooie optie.

Een sample / materiaal proefstuk bij NATUURSTEENvakman.nl:

  • Een proefstuk betreft normaal gesproken de afmetingen van 10x10x2 cm.
  • De bovenzijde van uw sample is afgewerkt.
  • Uw sample wordt als brievenbuspakje+ verstuurd met PostNL.

LET OP: Het is mogelijk dat de afmeting van uw proefstuk enigszins afwijkt. Met het oog op een optimale levertijd en het materiaal voorhanden maken wij hier een passende keuze in. Onze uitgangspositie is altijd om u zo snel mogelijk te voorzien van een sample waarmee u een goed beeld krijgt van het materiaal. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »