NATUURSTEENvakman

 • Topkwaliteit materialen & eigen Natuursteen zagerij
 • Vakman gespecialiseerd in maatwerk
 • De beste prijs & snel in huis

Vensterbank Impala graniet anticato / gevlamd 25x3 cm - Africa Rustenburg Impala graniet

€68,75 Prijs incl. zaagkosten!
Kies een lengte van maximaal cm.
Kies een lengte van minimaal cm.
Maatwerk
recht gezaagd
Maatwerk
1 kant verstek gezaagd - €14,95
Maatwerk
2 kanten verstek gezaagd - €29,95
Maatwerk
1 kant met hoek uitgezaagd - €14,95
Maatwerk
2 kanten met hoek uitgezaagd - €29,95
Maatwerk
1 kant verstek + 1 kant met hoek uitgezaagd - €29,95
X terug naar product

Uitleg zaagsneden

Uitleg content
€68,75 Prijs incl. zaagkosten!

winkelwagen updaten
Levertijd: 7-10 werkdagen

Vensterbank Impala graniet antraciet Anticato gevlamd (gebrand) 25x3 cm. Een prachtige vensterbank (voor binnen) van topkwaliteit Impala graniet, ook wel Africa / Rustenburg Impala graniet genoemd. Een mooie antraciet kleurtint die bestaat uit grijze en zwarte spikkels met een homogene structuur. Daarnaast zorgt de Anticato gevlamde (gebrande) afwerking voor een natuurlijke uitstraling. Een vensterbank van gevlamd Impala graniet heeft een enigszins ruw oppervlak en combineert de mooie antraciet kleur met een bijzondere afwerking; Voor een stoere, rustieke en levendige vensterbank. 

Lengte op maat tot 240 cm. 
De vensterbank van Africa Rustenburg Impala graniet gevlamd / gebrand kunt u online bestellen tot een maximale lengte van 240 cm. Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op 'bereken' klikt wordt de exacte prijs direct getoond. 

Afwerking op maat.
Wenst u een andere afwerking van uw Impala granieten vensterbank dan aan beide kanten 'recht afgezaagd'? Geen enkel probleem. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij maatwerk snel en voordelig realiseren. De volgende afwerkingen kunt u direct 'mee bestellen' voor een vaste scherpe prijs;

 • Recht gezaagd (standaard).
 • Één kant in verstek gezaagd (45 graden hoek).
 • Twee kanten in verstek gezaagd (45 graden hoek).
 • Één kant met een hoek uitgezaagd.
 • Twee kanten met een hoek uitgezaagd.
 • Één kant in verstek gezaagd + één kant met een hoek uitgezaagd.

Selecteer de gewenste optie (met een muisklik) en de prijs wordt automatisch aangepast. Indien u kiest voor een optie anders dan 'recht gezaagd' kunt u vervolgens in een invoerveld de gewenste specificaties invullen. Bekijk hiervoor eerst de aanleverspecificaties. Vul hierbij het gewenste type + de juiste maten in. Wij zagen uw graniet vensterbank vervolgens in eigen natuursteen zagerij perfect op maat.

Ander maatwerk?
Wenst u een andere afwerking, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van ons offerte aanvraag formulier. U ontvangt dan op korte termijn een gericht (prijs)voorstel. 

Een Impala graniet vensterbank 250x30 mm bij ons:

 • Uw Impala graniet vensterbank wordt in onze eigen natuursteen zagerij op maat vervaardigd.
 • U heeft, naast recht gezaagd, ook de keuze uit diverse maatwerk zaagdiensten.
 • De bovenzijde, lange zijde en 2 de kopzijden van uw granieten vensterbank worden zorgvuldig afgewerkt.
 • Uw vensterbank betreft altijd topkwaliteit Africa Rustenburg Impala graniet.
 • Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezorgdatum. Uw wensen vormen hierbij altijd de primaire uitgangspositie.

Vensterbank Impala graniet antraciet; Diverse afwerkingen en afmetingen:

Een vensterbank van Impala graniet is bij NATUURSTEENvakman.nl direct online verkrijgbaar in diverse afmetingen, namelijk; 20x2 cm, 25x2 cm, 30x2 cm, 20x3 cm, 25x3 en 30x3. Deze afmetingen kunt u direct online op maat bestellen, van 10 cm tot 240 cm lang. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 verschillende oppervlakte afwerkingen, namelijk gepolijst, (hoogglans), gezoet (mat) en Anticato / gevlamd ('verouderd' met een ruwer oppervlakte). Altijd een Africa Rustenburg Impala granieten vensterbank naar wens dus!

Meer informatie over Impala Graniet

Graniet staat bekend om de enorme hardheid in combinatie met haar mooie donkere kleur met prachtige korrelige tekeningen. Graniet is een oersterke natuursteen soort en is extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast, dus ook erg onderhoudsvriendelijk. Graniet is een stollingsgesteente / dieptegesteente en bestaat voornamelijk uit drie mineralen; veldspaten, mica’s en kwarts, waarbij kwarts met ongeveer 50% het primaire bestandsdeel van graniet betreft. Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door de langzame afkoeling hebben de mineralen de tijd gekregen hebben om kristallen te vormen. De naam graniet komt van het Latijnse Granus, dat staat voor korrel, en verwijst naar het korrelige uiterlijk van graniet. In België komt graniet voor, al is hier het meeste reeds gewonnen en in Nederland komt graniet sporadisch voor in de vorm van zwerfstenen. 

Africa Rustenburg Impala graniet.
Impala graniet is een prachtige granietsoort met een homogene structuur die bestaat uit grijze en zwarte spikkels en komt uit Zuid Afrika, vandaar ook de termen Rustenburg graniet en Africa Impala, daarnaast worden vaak de termen Nero / Black en Grey gebruikt in combinatie met Impala graniet. Een prachtige levendige antracietkleurige granietsoort die erg populair is in Nederland en België. Bij NATUURSTEENvakman.nl kunt u een vensterbank van impala graniet direct online bestellen in drie verschillende afwerkingen; gepolijst (hoogglans), gezoet (mat) en antigato / gevlamd (ruw).

Impala graniet Anticato / gevlamd.
Impala graniet dat Anticato / gevlamd / gebrand is heeft een enigszins ruw oppervlak. Anticato Nero Impala graniet combineert de mooie grijs-zwart gespikkelde (antraciet) kleur met een bijzondere natuurlijke afwerking, voor een stoere, rustieke en levendige uitstraling. Anticato is afgeleid van de term Anciento (verouderen). Het graniet wordt hierbij onder een hoek gebrand (gevlamd), met als doel dat de zachtere delen binnen het graniet loslaten. Het ruwe graniet wordt vervolgens snel afgekoeld en vlak geborsteld, maar verder niet meer geschuurd waardoor de structuur relatief ruw blijft.

 • Impala graniet
 • 25x3 cm
 • Op maat - van 10 tot 240 cm
 • Ruw
 • Gevlamd / gebrand
 • Impala antraciet (zwart - grijs)
 • Bovenzijde, lange zijde, 2 kopzijden
 • Binnen
 • Recht zagen (inkorten), in verstek zagen (1 kant of 2 kanten)
© Copyright 2019 NATUURSTEENvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »