NATUURSTEENvakman

Vensterbank per kleur en afwerking - altijd een passende vensterbank!

Bent u gericht op zoek naar een specifieke vensterbank kleur, zoals bijvoorbeeld een witte, grijze, antraciet, of zwarte vensterbank? Of weet u al zeker dat u een bepaalde afwerking wenst, zoals bijvoorbeeld een een gezoete, gepolijste, gevlamde of leather look natuursteen vensterbank? Speciaal voor deze behoefte hebben wij onze volledige vensterbank collectie onderverdeeld naar gerichte collecties per kleur en afwerking. Zo heeft u een gericht productcollectie die past bij uw wensen, wel zo handig! Altijd een passende vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl; Op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt, voor een scherpe prijs, snel in huis & eenvoudig online te bestellen!

Altijd een passende kleur!

Veelal is de kleur, naast het materiaal uiteraard, een primaire uitgangspositie waarmee u de zoektocht naar de perfect passende vensterbank start. Vaak is er al een duidelijk idee over de materiaal en de kleur die mooi passen bij het huidige / gewenste interieur. Vandaar dan ook dat wij onze vensterbank collectie onderverdeeld hebben naar de meest gekozen kleuren / kleurtinten. Bekijk hier direct onze kleur collecties: vensterbank wit, vensterbank grijs, vensterbank antraciet en vensterbank zwart.

En dit zijn uiteraard de meest 'populaire' kleurtinten, maar niet de enige mogelijkheid, zeker niet bij ons! Met een unieke composiet kleurcollectie en een uitgebreid natuursteen assortiment bieden wij ook diverse vensterbanken met kleurnuances richting blauw, groen, bruin en diverse lichte(re) tinten zoals crème, beige, taupe en zandkleurig. Deze vensterbanken hebben wij voor u toegankelijk gemaakt in onze collecties donkere / donkergekleurde vensterbank >> en lichte / lichtgekleurde vensterbank >>

Altijd een passende afwerking! 

En naast materiaal en kleur is de afwerking van uw vensterbank ook vaak een uitgangspositie waarmee een zoektocht naar een nieuwe vensterbank gestart wordt. Gaat u voor een 'gladde vensterbank', dan kunt u kiezen uit gezoet (mat / matglans) of gepolijst (hoogglans / spiegelglans). Hierbij alvast de opmerking dat wij onze composiet vensterbanken als 'gepolijst' zien, al zijn deze minder glanzend dan bijvoorbeeld de gepolijste graniet vensterbanken (minder spiegelend). Deze zitten eigenlijk een beetje tussen gezoet en gepolijst in. En wilt u die stoere en robuuste uitstraling van een vensterbank met structuur, dan kunt u kiezen uit de ruwbreuk van gevlamd / gebrand / anticato, of het wat meer subtiele reliëf van een vensterbank met leater look / leder finish. Bekijk hier op uw gemak onze collectie per vensterbank afwerking: vensterbank gezoet >>, vensterbank gepolijst >>vensterbank gevlamd / gebrand >> en vensterbank leather / leder >>

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »