NATUURSTEENvakman

Filters
 • Materiaal
 • Kleur
 • Breedte (cm)
 • Dikte (cm)
 • Afwerking oppervlakte

Een vensterbank leather finish / look, oftewel met leer/leder afwerking bij NATUURSTEENvakman.nl; Direct online, op maat en voor de beste prijs. Met een leather look vensterbank kiest u voor een bijzondere afwerking die zorgdraagt voor een sprekende & robuuste graniet vensterbank met een matte schijn en een licht reliëf. Een bijzondere vensterbank, voor een mooi accent binnen uw interieur. Bij NATUURSTEENvakman.nl zorgen wij ervoor dat uw leder / leer finish vensterbank perfect op maat wordt gezaagd & snel wordt geleverd. Met behoudt van de beste online prijs uiteraard!

  • Vensterbank Steel Grey graniet leather 20x2 cm

   Vensterbank Steel / Silver Grey graniet leather finish / look 20x2 cm. In eigen zagerij op maat gezaagd. Snel in huis & de Beste prijs. Bestel direct online!

   Vanaf: €50,50
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Vensterbank Steel Grey graniet leather 25x2 cm

   Vensterbank Steel / Silver Grey graniet leather finish / look 25x2 cm. In eigen zagerij op maat gezaagd. Snel in huis & de Beste prijs. Bestel direct online!

   Vanaf: €61,00
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Vensterbank Steel Grey graniet leather 30x2 cm

   Vensterbank Steel / Silver Grey graniet leather finish / look 30x2 cm. In eigen zagerij op maat gezaagd. Snel in huis & de Beste prijs. Bestel direct online!

   Vanaf: €70,25
   Lengte op maat - tot 240 cm

een leather / leder - leer vensterbank, wat is dat precies?

Bij de keuze uit een natuursteen vensterbank heeft u de keuze uit diverse afwerken. Een bijzondere afwerking is de leather finish, oftewel leder / leer look. De mooie accenten en tekeningen van het graniet worden hierbij gecombineerd met een matte afwerking die, zoals de naam al doet vermoeden, heel erg lijkt op leder. Bij graniet met een leather afwerking zal er sprake zijn van een beetje reliëf aan het oppervlak. Een stuk subtieler in vergelijking met de ‘ruwere’ gevlamde afwerking, maar wel meer structuur dan gezoet en gepolijst waarbij het oppervlakte volledig glad is. De leather look wordt gerealiseerd door het granieten blad eerst ruw te borstelen en vervolgens met diverse borstels (van grof naar fijner) te bewerken. Andere vensterbank afwerkingen; vensterbank gezoet, vensterbank gevlamd / gebrand & vensterbank gepolijst.

© Copyright 2019 NATUURSTEENvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »