NATUURSTEENvakman

 • Topkwaliteit materialen & eigen Natuursteen zagerij
 • Vakman gespecialiseerd in maatwerk
 • De beste prijs & snel in huis

Vensterbank Nero Assoluto graniet Anticato gevlamd 30x2 cm - Absolute black zwart graniet

€96,75 Prijs incl. zaagkosten!
Kies een lengte van maximaal cm.
Kies een lengte van minimaal cm.
Maatwerk
recht gezaagd
Maatwerk
1 kant verstek gezaagd - €14,95
Maatwerk
2 kanten verstek gezaagd - €29,95
Maatwerk
1 kant met hoek uitgezaagd - €14,95
Maatwerk
2 kanten met hoek uitgezaagd - €29,95
Maatwerk
1 kant verstek + 1 kant met hoek uitgezaagd - €29,95
X terug naar product

Uitleg zaagsneden

Uitleg content
€96,75 Prijs incl. zaagkosten!

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 5-7 werkdagen

Vensterbank Nero Assoluto graniet (zwart) Anticato gevlamd 30x2 cm. Een prachtige vensterbank van topkwaliteit Nero Assoluto graniet, ook wel zwarte graniet en/of absolute black graniet genoemd. Een stijlvolle donkere (zwarte) graniet en tevens de meest populaire granietsoort voor toepassingen binnenshuis in Nederland en België. Nero Assoluto (absolute black) graniet dat Anticato / gevlamd / gebrand is heeft een enigszins ruw oppervlak. Een mooie combinatie tussen de mooie diepzwarte kleur met een natuurlijke afwerking, voor een stoere, rustieke en levendige uitstraling.

Lengte op maat tot 240 cm. 
De vensterbank van Nero Assoluto graniet (absolute black) Anticato gevlamd kunt u online bestellen tot een maximale lengte van 240 cm. Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op 'bereken' klikt wordt de exacte prijs direct getoond. 

Afwerking op maat.
Wenst u een andere afwerking van uw graniet vensterbank dan aan beide kanten 'recht afgezaagd'? Geen enkel probleem. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij maatwerk snel en voordelig realiseren. De volgende afwerkingen kunt u direct 'mee bestellen' voor een vaste scherpe prijs;

 • Recht gezaagd (standaard).
 • Één kant in verstek gezaagd (45 graden hoek).
 • Twee kanten in verstek gezaagd (45 graden hoek).
 • Één kant met een hoek uitgezaagd.
 • Twee kanten met een hoek uitgezaagd.
 • Één kant in verstek gezaagd + één kant met een hoek uitgezaagd.

Selecteer de gewenste optie (met een muisklik) en de prijs wordt automatisch aangepast. Indien u kiest voor een optie anders dan 'recht gezaagd' kunt u vervolgens in een invoerveld de gewenste specificaties invullen. Bekijk hiervoor eerst de aanleverspecificaties. Vul hierbij het gewenste type + de juiste maten in. Wij zagen uw graniet vensterbank vervolgens in eigen natuursteen zagerij perfect op maat.

Ander maatwerk?
Wenst u een andere afwerking, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van ons offerte aanvraag formulier. U ontvangt van op korte termijn een gericht (prijs)voorstel. 

Een Nero Assoluto graniet vensterbank 300x20 mm bij NATUURSTEENvakman.nl:

 • Uw graniet vensterbank wordt in onze eigen natuursteen zagerij op maat vervaardigd.
 • U heeft, naast recht gezaagd, ook de keuze uit diverse maatwerk zaagdiensten.
 • De bovenzijde, lange zijde en 2 de kopzijden van uw granieten vensterbank worden zorgvuldig afgewerkt.
 • Uw vensterbank betreft altijd topkwaliteit graniet.
 • Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezorgdatum. Uw wensen vormen hierbij altijd de primaire uitgangspositie.

Vensterbank Absolute Black zwart graniet in diverse afmetingen.

De vensterbank van Nero Assoluto / Absolute black graniet Anticato gevlamd is bij NATUURSTEENvakman.nl direct online verkrijgbaar in diverse afmetingen, namelijk; 20x2 cm, 25x2 cm, 30x2 cm, 20x3 cm, 25x3 en 30x3. En al deze afmetingen kunt u bestellen in de door u gewenste lengte, tot maximaal 240 cm. Tevens is een vensterbank van Nero Assoluto graniet verkrijgbaar in drie 'afwerkingen'; Gepolijst, (hoogglans), gezoet (mat) en Anticato / gevlamd ('verouderd' met ruwer oppervlakte). 

Meer informatie over Nero Assoluto Graniet

Graniet staat bekend om de enorme hardheid in combinatie met haar mooie donkere kleur met prachtige korrelige tekeningen. Graniet is een oersterke natuursteen soort en is extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast, dus ook erg onderhoudsvriendelijk. Graniet is een stollingsgesteente / dieptegesteente en bestaat voornamelijk uit drie mineralen; veldspaten, mica’s en kwarts, waarbij kwarts met ongeveer 50% het primaire bestandsdeel van graniet betreft. Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door de langzame afkoeling hebben de mineralen de tijd gekregen hebben om kristallen te vormen. De naam graniet komt van het Latijnse Granus, dat staat voor korrel, en verwijst naar het korrelige uiterlijk van graniet. In België komt graniet voor, al is hier het meeste reeds gewonnen en in Nederland komt graniet sporadisch voor in de vorm van zwerfstenen.

Nero Assoluto graniet
Nero Assoluto graniet, ook wel zwarte graniet en absolute black graniet genoemd, is een prachtige donkere (zwarte) graniet en tevens de meest populaire granietsoort voor toepassingen binnenshuis in Nederland en België. Bij NATUURSTEENvakman.nl zijn vensterbanken van nero assoluto graniet in drie verschillende ‘afwerkingen’ verkrijgbaar, namelijk gepolijst, gezoet en antigato / gevlamd.

Nero Assoluto anticato / gevlamd
Nero Assoluto (absolute black) graniet dat Anticato / gevlamd / gebrand is heeft een enigszinds ruw oppervlak. Anticato Nero Assoluto graniet combineert de mooie diepzwarte kleur met een prachtige natuurlijke afwerking, voor een stoere, rustieke en levendige uitstraling. Anticato is afgeleidt van de term Anciento, dat ‘verouderen’ betekent. Hierbij worden de granieten platen letterlijk gebrand met en vlammenwerper. Dit gebeurd onder een hoek zodat de zachtere delen in het graniet losspatten. Vervolgens wordt het graniet snel afgekoeld, waarna het weer vlak geborsteld wordt. De structuur blijft hierbij relatief ruw.

 • Nero Assoluto graniet
 • 30x2 cm
 • Op maat - van 10 tot 240 cm
 • Ruw
 • Anticato - gevlamd - gebrand
 • Nero Assoluto / Absolute Black (zwart)
 • Bovenzijde, lange zijde, 2 kopzijden
 • Binnen
 • Recht zagen (inkorten), in verstek zagen (1 kant of 2 kanten)
© Copyright 2018 NATUURSTEENvakman - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,5 uit 23 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »