Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Dorpel op maat - deurdorpel binnen - binnendorpel online kopen

Een dorpel op maat kopen doet u bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een gerichte collectie dorpels, ook wel binnendorpel en deurdorpel genoemd, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Naast hardstenen dorpels vindt u bij ons ook prachtige composiet dorpels, in een grote diversiteit aan kleurtinten. Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen leveren wij uw maatwerk dorpel voor binnen voordelig & snel. Wij staan hierbij garant voor binnen deurdorpels op maat, zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd.

Een dorpel op maat kopen bij NATUURSTEENvakman.nl.

Of u nu op zoek bent naar een dorpel van natuursteen of een composiet, u bent bij ons verzekerd van een dorpel op maat. Met een gerichte collectie dorpels voor binnen verkrijgbaar in de meest voorkomende afmetingen (5x2, 8x2, 11,4x2 en 15x2 cm) en een lengte op maat tot maximaal 230 cm is de kans groot dat u slaagt bij NATUURSTEENvakman.nl. 

Op de product detailpagina van onze deurdorpels kunt u eenvoudig de gewenste lengte invoeren (in cm). Wanneer u vervolgens op de button 'bereken' klikt wordt de exacte prijs, inclusief het op maat zagen, direct getoond. Ook zijn er diverse maatwerk zaagdiensten direct online mee te bestellen, zoals bijvoorbeeld het 'uitzagen van een hoek' in 1 of 2 zijdens van de dorpel. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij uw dorpel op maat goed en voordelig realiseren. Dit stelt ons ook in staat om deze snel te leveren; Snel & voordelig een topkwaliteit maatwerk dorpel kopen doet u dus bij NATUURSTEENvakman.nl.  

Een stenen dorpel; Natuursteen of composiet?

Er wordt vaak gesproken over een 'stenen dorpel' en in principe heeft u hierbij binnenshuis de keuze uit natuursteen of composiet. De traditionele stenen dorpel is toch wel de dorpel van Belgisch hardsteen. De mogelijkheden binnen 'hardsteen' zijn enorm divers en de soorten zijn niet meer op 1 hand te tellen; Belgisch-, Chinees-, Vietnamees- en Iers hardsteen, en daarnaast nog diverse noemers met gelijksoortige steensoorten, vaak in combinatie met blue(stone) / blauw(steen).

Bij NATUURSTEENvakman.nl is hier een duidelijke keuze gemaakt; Wij verkopen puur en alleen topkwaliteit Belgisch hardsteen; Met haar prachtige structuur, accenten en kleurtint(en) simpelweg de mooiste hardsteen. Met een hardstenen dorpel kiest u voor topkwaliteit materiaal en een levendige en natuurlijke uitstraling. Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciete kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen, u ontvangt een prachtige maatwerk dorpel. 

Of gaat u voor een dorpel van graniet? Met graniet kiest u voor een extreem sterk & duurzaam materiaal met een luxe uitstraling. Bij NATUURSTEENvakman.nl kunt u kiezen uit drie granietsoorten: Nero assoluto graniet - ook wel zwart graniet genoemd -, impala graniet & steel grey graniet. Uiteraard verkrijgbaar in diverse afwerkingen, waaronder gepolijst (hoogglans), gezoet (mat) en gevlamd (anticato). Gaat u voor een stoer accent & een luxe landelijke uitstraling, dan is een binnendorpel van gevlamd nero assoluto graniet echt een aanrader!

Daarnaast bieden wij ook een uniek assortiment composiet dorpels voor binnen. De ontwikkelingen binnen de categorie deurdorpels is vergelijkbaar met die bij vensterbanken; Composiet wordt steeds populairder. Op het gebied van prijs - kwaliteit verhouding is composiet zeer interessant en wij bieden daarnaast een uniek assortiment van kleuren / kleurtinten. Zelfs een levensechte hardsteen look - imitatie van composiet kunt u direct online bestellen. Ook ons composiet is van topkwaliteit en betreft hoogwaardige marmercomposiet uit Italië. 

Deurdorpel / binnendorpel, maar ook buitendorpels en raamdorpels / onderdorpels.

Wanneer u gericht op zoek gaat naar een dorpel dan vliegen de specifieke termen u om de oren. Veelgebruikte termen zijn onder andere deurdorpel, binnendorpel, buitendorpel, raamdorpel en onderdorpel. Wat is nu precies wat?

Bij NATUURSTEENvakman.nl betreft de categorie 'dorpel' specifiek de dorpels voor binnentoepassingen, ook wel binnen deurdorpels en binnen dorpels genoemd.Daarnaast vindt u bij ons ook een gericht assortiment buitendorpels, oftewel buiten deurdorpels. Hiervoor wordt ook veelal de term onderdorpel gebruikt in combinatie met een buitendeur(kozijn). Bekijk hier onze buitendeur dorpels >>.

Ook kunt u een raamdorpel op maat direct online bestellen. Hierbij wordt ook vaak de term 'buiten vensterbank' en onderdorpel in combinatie met een raam(kozijn) gebruikt. Bekijk hier onze raamdorpels >>. We hopen dat het nu een beetje duidelijk is. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze medewerkers. Bent u daarnaast op zoek naar specifiek maatwerk, dat niet online te bestellen is, kunt u gebruik maken van ons offerte formulier. We zijn u graag van dienst met een gericht antwoord & prijsvoorstel.