Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Belgisch hardsteen muurafdekkers - hardstenen muurafdekking - muurplaten blauwsteen - arduin

Belgisch hardsteen muurafdekkers; Voor een kwalitatieve & sfeervolle muurafdekking. hardstenen muurafdekkers bestelt u - in de gewenste lengte op maat uiteraard - voordelig & eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl, zelfs in verstek gezaagd! Met een gerichte collectie muur afdekkers van hardsteen, ook wel muur afdekplaten / muurplaten genoemd, slaagt u bij ons altijd. Onze ervaren vakmannen zagen de muurafdekkers vervolgens in de door u gewenste afmeting (breedte & lengte). Wij staan garant voor topkwaliteit (echt) Belgisch hardsteen, zorgvuldig maatwerk in eigen beheer, scherpe (online) prijzen & een snelle levering!

Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 2 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 2 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 3 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 3 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 4 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 4 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 5 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 5 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 6 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 6 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 8 cm
Muurafdekker vlak - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 8 cm

Muurafdekkers van Belgisch hardsteen op maat. 

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u altijd een natuursteen muurafdekker van Belgisch hardsteen die precies bij uw wensen - en specifieke situatie - past. Naast diverse varianten - waaronder gezoet, geschuurd en zelfs optioneel met 'gefrijnde' zijkanten - heeft u de keuze uit diverse diktes, waaronder 2, 3, 4, 5, 6 en 8 dik. Daarnaast kunt u een muurafdekker bij ons in een afmeting op maat bestellen, wel zo handig. Al onze hardstenen muurplaten zijn precies op maat - tot op de mm nauwkeurig - te bestellen in een breedte van 15 t/m 120 cm en een lengte van 50 t/m 230 cm. 

Hardstenen afdekkers voor uw (tuin)muur: Stijlvol met een vleugje luxe!

Een muurafdekker van Belgisch hardsteen is - naast enorm praktisch - ook een prachtige optie in het geval u een stijlvol & luxe accent wenst aan te brengen. Een muurafdekker van het mooie blauwe / blauwgrijze arduin staat daarnaast garant voor een prachtig eindresultaat.

Onze muurafdekkers van Belgisch hardsteen zijn echt een lust voor het oog. Met muurafdekking / muurbedekking van Belgisch hardsteen bent u verzekerd van een topkwaliteit hoogwaardig natuurproduct. Onze ervaren vakmannen vervaardigen uw hardsteen afdekker op maat in eigen natuursteen zagerij. Of u nu kiest voor het stoere & gebruiksvriendelijke geschuurde hardsteen, of de stijlvolle (licht / blauw) gezoete variant, u bent verzekerd van een prachtige muurafdekker met die bijzondere & levendige blauwgrijze tint van de echte Belgische hardsteen (Arduin).

Kiest u voor geschuurde of gezoet hardsteen?

Binnen onze collectie 'Belgisch hardsteen voor buiten' heeft u veelal de keuze uit twee 'oppervlakte afwerkingen', namelijk geschuurd hardsteen en gezoet hardsteen. Naast onze muurafdekkers zijn ook onze hardsteen paalmutsen, hardsteen raamdorpels & hardsteen gevelplinten in zowel geschuurd als gezoet verkrijgbaar. Maar wat is nu precies het verschil?

Concreet betreft het puur de grofheid van de korrel waarmee het hardsteen opgeschuurd wordt. Een geschuurde muurafdekker wordt opgeschuurd met een relatief grove korrel (K 60), waardoor het oppervlakte wat ruwer oogt. Ook zijn bij geschuurd hardsteen de schuurcirkels duidelijker(er) zichtbaar.

Bij het (licht / blauw) zoeten van Belgisch hardsteen wordt er gebruik gemaakt van een fijnere korrel, waardoor het oppervlakte wat donkerder van kleur & gladder wordt. Houd er rekening mee dat - wanneer u kiest voor een gezoete hardstenen muurafdekker - deze door de weersinvloeden uiteindelijk eruit zal zien als een geschuurde variant. Om uw hardstenen muurplaat vervolgens weer de mooie gezoete afwerking te geven, is er een herbehandeling nodig. Onderstaand een duidelijke impressie van deze twee hardsteen oppervlakte bewerkingen: 

Belgisch hardsteen geschuurd & gezoet

Sfeerimpressie Belgisch hardsteen gezoet VS geschuurd.