Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Graniet vensterbank op maat - Nero Assoluto (zwart), Impala en Steel Grey graniet (grijs & antraciet) - Voordelig online!

Een graniet vensterbank op maat bestelt u bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een mooie collectie vensterbanken van graniet, waaronder Nero Assoluto, Impala en Steel Grey graniet, slaagt u bij ons altijd in uw zoektocht naar een passende granieten vensterbank. Naast diverse graniet soorten, heeft u bij ons de keuze uit diverse oppervlak afwerkingen, zoals hoogglans gepolijst, mat gezoet, ruw gebrand en zelfs met leather reliëf. Altijd een passende natuursteen vensterbank van graniet dus! En ook niet onbelangrijk: Uw vensterbank wordt in eigen natuursteen zagerij op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt, snel geleverd & bij ons bent u verzekerd van de beste (online) prijs.

Vensterbank - impala graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Vensterbank - steel grey graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - steel grey graniet - leather finish - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - impala graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank - impala graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm

Een graniet vensterbank op maat.

Een graniet vensterbank op maat leveren wij snel en voor de beste prijs. Met een eigen natuursteen zagerij en ervaren vakmannen kunnen wij vensterbanken in een afmeting naar wens, maar ook eventuele specifieke zaagwerkzaamheden, snel & efficiënt vervaardigen. Daarnaast hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment graniet vensterbanken, zodat we de 'ruwe materialen' op voorraad hebben. Omdat wij zowel de voorraad als het maatwerk in eigen beheer  hebben kunnen wij uw maatwerk vensterbank voordelig leveren en ook nog eens snel bij u in huis bezorgen.

Vensterbanken van graniet: Nero Assoluto, Impala en Steel Grey.

NATUURSTEENvakman.nl biedt een gericht assortiment graniet vensterbanken, waarbij we bewust hebben gekozen voor de 'hoofdtinten' zwart, antraciet en grijs. Met vensterbanken van Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey graniet, verkrijgbaar in diverse oppervlak afwerkingen, is de kans groot dat u bij ons slaagt in uw zoektocht naar een passende vensterbank van graniet. Onderstaand een korte toelichting van de drie verschillende granietsoorten;

Een Nero Assoluto vensterbank.

Nero Assoluto / Absolute Black graniet wordt in de volksmond vooral zwarte graniet genoemd. Een Nero Assoluto graniet vensterbank is een prachtige donkere / zwarte vensterbank. Absolute Black is niet voor niets de meest populaire granietsoort voor toepassingen binnenshuis in Nederland en België. Vensterbanken van nero assoluto graniet kunt u bij ons in drie verschillende ‘afwerkingen’ direct online bestellen; Gepolijst (hoogglans), gezoet (mat) en Anticato / gevlamd (ruw en mat). Houdt er rekening mee dat een gezoete graniet vensterbank van nero assoluto graniet wat lichter qua kleur oogt. 

Een Impala graniet vensterbank.

Impala graniet is een prachtige granietsoort met een homogene structuur die bestaat uit grijze en zwarte spikkels. Impala graniet komt uit Zuid Afrika, vandaar ook dat er ook wel eens gesproken wordt over Rustenburg graniet en/of Africa Impala. Verder worden ook vaak de termen Nero / Black en Grey gebruikt in combinatie met 'Impala'.

Aan welke noemer u ook de voorkeur geeft, met een vensterbank van Impala graniet kiest u voor een levendige antraciet vensterbank. Impala graniet is erg populair in Nederland en België. Bij NATUURSTEENvakman.nl kunt u een vensterbank van impala graniet direct online bestellen in drie verschillende afwerkingen; Gepolijst (hoogglans), gezoet (mat) en gebrand (ruw en mat), deze laatste optie wordt ook weleens gevlamd en anticato genoemd. 

Een Steel Grey vensterbank.

Steel grey graniet is een prachtige levendige granietsoort met (donker)grijze kleur. De basiskleur van steel grey graniet is (donker) grijs met daarin een vlokkenpatroon van diverse grijstinten. De zachte vlokkenstructuur zorgt voor een subtiele levendige en natuurlijke uitstraling, maar over het algemeen is steel grey graniet rustig en ingetogen, zeker ten opzichte van het wat strakke Absolute Black en het wat meer 'gespikkelde' Impala graniet.

Dit zorgt ervoor dat Steel Grey graniet heel toegankelijk is en ook zeer populair in Nederland en België als keuze voor een granieten vensterbank. Steel Grey graniet vensterbanken is zowel gepolijst als in leather afwerking verkrijgbaar bij NATUURSTEENvakman.nl. Deze laatste is de meest populaire afwerking die, zoals de naam al doet vermoeden, een lederachtige afwerking realiseert. Dit zorgt voor een vensterbank die wat reliëf heeft, maar niet te vergelijken met de 'ruwere' oppervlak structuur van gebrand.

TIP: Bent u op zoek naar een homogene donkere vensterbank? Neem dan ook eens een kijkje bij onze composiet vensterbanken. Binnen onze composiet collectie vindt u diverse mooie homogene grijstinten die prijstechnisch een stuk voordeliger zijn. Ook bieden wij een mooie donkere antraciet gekleurde hardsteenlook, een donkergrijze marmerlook & een lichtgrijze natuursteen look aan, zeker het bekijken waard!

Op maat, Snel & Voordelig bij NATUURSTEENvakman!

Voor welke soort graniet u ook kiest en welke afwerking van het oppervlak u ook het mooiste vindt, bij NATUURSTEENvakman.nl weet u zeker dat u een graniet vensterbank op maat bestelt voor de beste prijs. Met een eigen voorraad, natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen zorgen wij ervoor dat uw vensterbank mooi op maat wordt gezaagd, eventueel nog uitgebreid met additionele zaagwerkzaamheden, zorgvuldig wordt afgewerkt, goed wordt verpakt en snel wordt geleverd. Altijd een passende graniet vensterbank op maat bij NATUURSTEENvakman.nl!

Meer informatie over graniet:

Graniet staat bekend om de enorme hardheid in combinatie met haar mooie donkere kleur met prachtige korrelige tekeningen. Graniet is een oersterke natuursteen soort en is extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast, dus ook erg onderhoudsvriendelijk. Graniet is een stollingsgesteente / dieptegesteente en bestaat voornamelijk uit drie mineralen; veldspaten, mica’s en kwarts, waarbij kwarts met ongeveer 50% het primaire bestandsdeel van graniet betreft.

Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door de langzame afkoeling hebben de mineralen de tijd gekregen hebben om kristallen te vormen. De naam graniet komt van het Latijnse Granus, dat staat voor korrel, en verwijst naar het korrelige uiterlijk van graniet. In België komt graniet voor, al is hier het meeste reeds gewonnen en in Nederland komt graniet sporadisch voor in de vorm van zwerfstenen.

Andere natuursteen vensterbanken bij NATUURSTEENvakman.nl: Belgisch hardsteen vensterbank en Bianco Carrara marmer vensterbank