Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Dorpel badkamer - Composiet & Natuursteen - douchedorpels op maat!

Een badkamer dorpel & douchedorpel bestelt u - voordelig online & perfect op maat - bij NATUURSTEENvakman.nl, de online specialist voor maatwerk composiet & natuursteen. Met een ruime collectie dorpels voor binnen, mag een gerichte collectie dorpels voor de badkamer (en het toilet) natuurlijk niet ontbreken. Nu is er een groot verschil tussen badkamer deurdorpels en douchedorpels, waarbij de douche dorpel onder hevigere belasting van water & chemicaliën (uit shampoo bijv). staat. In ons assortiment dorpels van composiet & natuursteen vindt u altijd een passende dorpel, ideaal geschikt voor uw situatie in iedere "natte ruimte", zoals de keuken, badkamer, douche & wc. 

Dorpel wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Dorpel marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel marmerlook wit luxe - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Dorpel beton look grijs - kwartscomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Dorpel marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Dorpel zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Dorpel - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Dorpel - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Dorpel - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Dorpel - impala graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel - impala graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Dorpel - impala graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Dorpel - impala graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Dorpel - impala graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Dorpel - impala graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm

Welke materialen zijn geschikt voor een badkamer dorpel?

Wij adviseren in principe twee materiaalsoorten voor een kwalitatieve badkamerdorpel; Kwartscomposiet en graniet. Deze beide materialen zijn ideaal geschikt voor de badkamer & de douche, oftewel kunnen de vochtige omstandigheden prima aan, zijn onderhoudsvriendelijk en "schoonmaak-vriendelijk". Dit is ook de reden dat wij binnen onze collectie douche dorpels alleen graniet & kwartscomposiet aanbieden.

LET OP: Gaat het om bijv. een dorpel voor de badkamer / toilet deur, waarbij er weinig tot geen direct contact is met water, maar ook met zaken zoals shampoo, tandpasta, parfum, etc. dan behoren marmercomposiet, hardsteen (arduin) en Bianco carrara marmer ook tot de mogelijkheden. Wel adviseren wij u in dit geval altijd even goed navraag te doen bij onze productspecialisten! 

Een kwalitatieve douche dorpel van Kwartscomposiet. 

Bent u op zoek naar een topkwaliteit douchedorpel, die kwalitatief gewoon 'het beste van het beste' is, dan is kwartscomposiet de juiste keuze. Bij een kwartscomposiet badkamerdorpel hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen & slijtage bijv. en ook is kwartscomposiet veel minder vlekgevoelig (t.o.v. marmercomposiet). En op het gebied van kleuren & stijlen heeft u binnen onze collectie kwartscomposiet dorpel veel te kiezen, er is altijd wel een kwartscomposiet douchedorpel te vinden die past bij uw badkamer stijl, van strak wit & zwart, tot de populaire marmerlooks, subtiel grijs en donkere natuursteen looks in graniet & hardsteen optiek. Voor iedere badkamerstijl, de juiste dorpel dus! 

Graniet, ideaal voor de badkamer!

Met graniet kiest u voor een van de meest kwalitatieve soorten natuursteen, extreem duurzaam, sterk & onderhoudsvriendelijk; Ideaal voor in de badkamer & douche dus. Gaat u voor het elegante nero assoluto (zwart) graniet, het klassieke impala graniet, of het wat stoerdere steel grey graniet. Met deze drie granietsoorten is de kans groot dat u bij ons een passende granieten dorpel voor in uw badkamer vindt! 

Een douchedorpel van Belgisch hardsteen in de badkamer?

In principe adviseren wij voor toepassingen in de badkamer - en zeker de douche! - geen Belgisch hardsteen. Vooral niet wanneer deze badkamer dorpel (actief) belast & gebruikt gaat worden, waarbij de kans op vlekken, slijtage, krassen, etc. groot is. In principe is hardsteen wel goed bestand tegen vochtige omstandigheden, maar hardsteen is ook kras- en vlekgevoelig, niet ideaal voor gebruik als douchedorpel dus. Bent u op zoek naar een kwalitatieve douchedorpel, dan adviseren wij om te kiezen voor graniet of kwartscomposiet.

Toch wordt er nog wel eens gekozen voor hardsteen in het geval van (renovatie)douchedorpels, omdat belgisch hardsteen dorpels in meer diktes verkrijgbaar zijn. Kwalitatief is dit geen enkel probleem, echter dient u wel rekening te houden met "verwering" van het gezoete effect (richting geschuurd) en ook moet u echt opletten met shampoo & schoonmaakmiddelen met het oog op vlekvorming. U kunt binnen de categorie "vlakke buitendorpels" dikkere dorpels van hardsteen bestellen, deze worden precies gelijk aan onze binnendorpels afgewerkt.