Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Kwartscomposiet plinten (quartz / quarts composiet) op maat & voordelig online.

Een kwartscomposiet (quartz / quarts) plint bestelt u eenvoudig online - perfect op maat tot op de millimeter - bij NATUURSTEENvakman.nl. U kunt eenvoudig uw maten in - zowel de hoogte als de lengte in en de prijs wordt direct berekend en getoond. Gaat u voor topkwaliteit plinten, waarbij u zich geen zorgen wilt maken over slijtage, krassen & vlekken, dan is een hoogwaardige binnen (muur / vloer / wand) plint van kwartscomposiet echt iets voor u! Kwartscomposiet, ook wel quartz / quarts composiet genoemd, is een super sterke composiet, kras- en slijtage bestendig, duurzaam en onderhoudsvrij. Uw plint wordt door onze ervaren medewerkers perfect op maat gezaagd en snel bij u thuis bezorgd. Altijd een composiet plint naar wens bij NATUURSTEENvakman.nl! 

Plint wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint marmerlook wit luxe - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint natuursteen look grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Plint beton look grijs - kwartscomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Plint marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm

Waarom een plint van kwarts / quartz composiet?

Kwartscomposiet - ook wel quartz / quarts composiet genoemd - is een mix van gemalen kwarts met kunstmatige hars en kleurstoffen, waarbij de verhouding van het gemalen kwarts ongeveer 90-95% betreft. Bij marmer composiet betreft dit geen kwarts, maar marmer. Bent u op zoek naar een topkwaliteit plint, dan is kwartscomposiet de juiste keuze. Kwarts is t.o.v. marmer een stuk sterker, waardoor kwartscomposiet dus ook sterker is, maar vooral ook kras- en slijtvast. 

De keuze tussen kwarts- en marmer composiet is dan vooral een keuze tussen prijs & kwaliteit. Een plint van marmercomposiet is een stuk voordeliger en een plint van kwartscomposiet is kwalitatief hoogwaardig. Omdat een plint voor binnen in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmer composiet in de meeste gevallen de meest logische (en voordeligste) keuze. Maar gaat uw plint wel (actief) belast worden, of wilt u zich geen zorgen maken over zuurvrije onderhoudsmiddelen, krassen & vlekken, dan moet u gaan voor een kwartscomposiet muurplint!

Kwartscomposiet plinten, ideaal voor de badkamer & keuken!

Bent u op zoek naar stenen plinten voor in de badkamer & douche, niet alleen voor de vloer, maar ook voor bijv. de afwerking van de badrand, dan zijn onze kwartscomposiet plinten de ideale optie. De voordelen van het materiaal kwartscomposiet zijn ideaal geschikt voor gebruik in vochtige / warme ruimtes zoals de badkamer, de douche, de keuken en het toilet. Onze kwartscomposiet plinten worden bijv. ook vaak gebruikt als wandplint (spatwand) voor in de keuken.