Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Plint zwart op maat - Zwarte stenen muurplinten / vloerplinten - Hardsteen, graniet & composiet

Een zwarte stenen plint bestelt u - perfect op maat & voordelig online - bij NATUURSTEENvakman.nl. Gaat u voor zwarte plinten van composiet, of natuursteen, dan kiest u bewust voor een stijlvol accent binnen uw interieur. Gaat u voor een zwarte composiet plint, dan heeft u de keuze uit het voordelige marmercomposiet en het hoogwaardige kwartscomposiet. Kiest u voor een sfeervolle zwarte natuursteen plint, dan kunt u gaan voor het voordelige Belgisch hardsteen (donkergezoet) of de oersterke graniet plinten van nero assoluto (zwart) graniet. Altijd een zwarte / zwartachtige plint bij NATUURSTEENvakman.nl. Uw plint wordt in eigen natuursteen zagerij - door ervaren vakmannen - op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd! 

Plint hardsteen look - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Plint hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 2 cm
Plint - impala graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Plint - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Plint - steel grey graniet - gepolijst (glans) - 2 cm

Zwarte plinten op maat uit eigen zagerij. 

Of u nu kiest voor natuursteen, of composiet, uw zwarte plinten worden bij NATUURSTEENvakman.nl altijd op maat vervaardigd. Dit doen onze ervaren vakmannen - met zorg & liefde voor het vak - in eigen natuursteen zagerij. U kunt uw zwarte plint op maat eenvoudig online bestellen, tot op de millimeter. Wij kunnen uw zwarte plint op een hoogte van 5 tot 25 cm en in een lengte van 10 tot 120 cm bestellen. Daarnaast zijn onze plinten aan de voorzijde & de bovenzijde standaard afgewerkt en kunt u optioneel ervoor kiezen om ook 1 of 2 "kopse kanten" (zijkanten) af laten werken (zoeten / polijsten). T.o.v. "stenen plinten" die gezaagd worden uit zwarte vloertegels is de afwerking van de bovenzijde een groot voordeel. Wenst u een strakke hoekafwerking met uw plinten in verstek gezaagd? Ook het in verstek zagen van 1 of 2 zijden van uw zwarte plint bestelt u bij ons eenvoudig online (mee). Altijd een zwarte plint die perfect past dus! 

Een stenen zwarte plint: Composiet, hardsteen, of graniet?

Witte plinten worden nog altijd het meest gebruikt, echter zijn zwarte plinten flink in opkomst. Vooral wanneer al wordt gekozen voor duurzame stenen plinten van composiet & natuursteen, mag een plint ook echt gezien worden. In dat geval is zwart een mooie stijlvolle plint-kleur. Zwart matcht goed met een grote diversiteit aan vloer / wand materialen, kleuren & combinaties. Bent u op zoek naar een zwarte plint die mooi is, maar vooral ook lang mooi blijft, dan is een zwarte stenen plint een mooie optie. 
U weet het zeker, u wilt zwarte plinten. Dan rest de vraag nog van welk materiaal en voor welke zwarttint kiest u. 

Composiet plinten zwart, marmer- of kwartscomposiet?

Uiteraard heeft u binnen de categorie zwarte composiet plinten de keuze uit "homogeen" zwart: Super strak & stijlvol. Houdt er wel rekening mee dat hier echt alles op te zien is (lees: er moet flink gestoft worden). Vandaar dat er vaak wordt gekozen voor een zwarttint met een werkje. Op het gebied van composiet vindt u diverse zwarte plinten met een subtiele "natuursteen look". Wij bieden zowel een marmercomposiet plint als een kwartscomposiet plint in het zwart. Marmer composiet is de "voordelige" composiet variant en kwartscomposiet de hoogwaardige composiet variant (slijtvast, krasvast, onderhoudsvrij). Wilt u gewoon het beste van het beste en geen risico's lopen - bijvoorbeeld met zuurhoudende schoonmaakmiddelen - dan is kwartscomposiet zeker het overwegen waard. 

Zwarte natuursteen plinten, hardsteen of graniet?

Gaat u voor sfeervol & stijlvol, dan zijn onze zwarte natuursteen plinten een mooie optie. U heeft de keuze uit Belgisch hardsteen (donkergezoet) en graniet (nero assoluto / absolute black). In principe zijn deze twee opties - qua sterkte / kwaliteit - te vergelijken met het verschil tussen marmercomposiet & kwartscomposiet. Donkergezoet Belgisch hardsteen - dat qua kleur wat meer neigt naar donker antraciet - oogt zeer sfeervol en is voordelig qua prijs, maar t.o.v. graniet wel wat gevoeliger. Met zwarte plinten van nero assoluto graniet kiest u echt voor topkwaliteit. Gaat u voor hoogglans gepolijst, subtiel gezoet, of gebrand voor een stoer accent? Waar u ook voor gaat, altijd een plint die perfect past bij NATUURSTEENvakman.nl. Helemaal gek op zwart, bekijk dan zeker ook even onze zwarte vensterbanken, zwarte (werk)bladen & zwarte dorpels