NATUURSTEENvakman

Natuursteen vensterbank - Vensterbanken van natuursteen op maat kopen.

Een natuursteen vensterbank op maat kopen doet u voordelig & snel bij NATUURSTEENvakman.nl! Naast een prachtige collectie vensterbanken van natuursteen, waaronder topkwaliteit Belgisch hardsteen, graniet, basalt, marmer en dolomiet, staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, de beste (online) prijs en een snelle levering. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een mooi maatwerk product dat secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak. Onderstaand vindt u al onze natuursteen vensterbanken.

Soorten natuursteen vensterbanken.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een uitgebreide collectie natuursteen vensterbanken, waarbij verschillende natuursteen soorten en afwerkingen mogelijk zijn. Voor welke natuursteen soort u ook gaat, u bent verzekerd van een prachtig maatwerk product met een natuurlijke & levendige uitstraling. Onderstaand een overzicht van de verschillende natuursteen vensterbanken:

Belgisch hardsteen.

Een van de meest populaire natuursteen soorten voor een sfeervolle vensterbank; Belgisch Hardsteen. Er zijn veel 'soorten' hardsteen en veel stenen die hier op lijken en/of gelijksoortige kenmerken hebben. Vandaar dat wij hier een duidelijke keuze in hebben gemaakt: Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u alleen Belgisch Hardsteen, de 'echte' blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen. Belgisch hardsteen (afzettingsgesteente, kalksteen) wordt gekenmerkt door de mooie accenten (fossielen) en witte aders. U kunt kiezen voor (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen, met die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciete kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen. Bekijk hier gericht onze collectie Belgisch hardsteen vensterbanken >>.   

Graniet (Nero Assoluto, Impala & Steel Grey)

Een natuursteen vensterbank die duurzaamheid combineert met stijl. Graniet is een oersterke natuursteen soort met prachtige donkere kleurtinten en 'korrelige' tekeningen, maar vooral ook extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast. Wij bieden drie graniet soorten aan; Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey. Alle natuursteen vensterbanken van graniet zijn gepolijst afgewerkt verkrijgbaar. Nero Assoluto en Impala graniet zijn beide ook verkrijgbaar met een gezoet (glad en mat) en anticato / gevlamd (ruw) oppervlak. Steel Grey is daarnaast ook direct online te bestellen met prachtige leather afwerking, voor een natuursteen vensterbank met een mooi reliëf. Bekijk hier gericht onze collectie graniet vensterbanken >>

Bianco Carrara marmer.

Een natuursteen vensterbank met stijl, luxe, elegantie, marmer heeft het allemaal en is daarnaast ook nog eens tijdloos, geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Bij NATUURSTEENvakman bestelt u mooie natuursteen vensterbanken van Bianco Carrara marmer zowel gezoet als gepolijst afgewerkt. Bianco Carrara, ook wel 'wit marmer' genoemd is de meest bekende marmer soort. Met de mooie witte basiskleur en grijze aderen bent u altijd verzekerd van een unieke natuursteen vensterbank. Bekijk hier al onze Bianco Carrara marmer vensterbanken >>

Dolomiet

Een natuursteen vensterbank met een rustieke & natuurlijke uitstraling. Dolomiet (dolomite) staat bekend om haar mooie groene tint gecombineerd met zachte accenten (fossielen die aan het oppervlakte voorkomen). Dolomite wordt gewonnen in Duitsland en is een van de meest bekende kalksteensoorten. Met haar mooie kleurenpalet en bijzondere structuur een prachtige natuursteen vensterbank. Daarnaast is dolomiet een relatief voordelige natuursteen soort, zeker bij NATUURSTEENvakman.nl.

Basalt

Basalt is een donkere zwartachtige vensterbank van natuursteen met een overwegend rustig en homogeen oppervlakte zonder opvallende tekeningen en accenten. Een mooie zwarte vensterbank dus, die ook met het oog op een optimale prijs - kwaliteit verhouding erg voordelig is. Basalt is uitvloeiingsgesteente, een mafisch vulkanisch stollingsgesteente om precies te zijn, en is een van de meest harde en dichte natuursteen soorten, evenals de meest donkere. Een vensterbank van basalt kunt u direct online bestellen met de afweringen gevlamd (anticato, ruw) en gezoet (glad en mat). 

Natuursteen VS composiet.

De voordelen van een natuursteen vensterbank zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en 'bruisende' vensterbank. Iedere natuursteen soort en tevens ook bewerking (afwerking) heeft zijn eigen charme en brengt de kleur en uitstraling van de vensterbank anders tot uiting. Dit alles maakt het voor iedere wens en interieur toepasbaar.

Toch wordt steeds vaker gekozen voor een composiet vensterbank. Wij durven niet te kiezen tussen deze twee en het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. Composiet is de laatste jaren enorm gegroeid, zowel in marktaandeel als in aanbod en dan ook vooral de kwaliteit en diversiteit van het aanbod. Van een 'goedkope witte vensterbank' naar een hoogwaardige kwaliteit materiaal met veel mogelijkheden op het gebied van kleur en accenten. En daarnaast nog eens met behoud van die scherpe prijs. De keuze voor de unieke tekeningen en accenten van 'echt' natuursteen blijft een reden voor mensen om hiervoor te kiezen. De keuze is volledig aan u, maar waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij NATUURSTEENvakman.nl slaagt u altijd! 

Altijd een natuursteen vensterbank op maat!

Bij ons bent u altijd verzekerd van een natuursteen vensterbank op maat. In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank op maat gezaagd. Ook de meest voorkomende maatwerk zaagwensen kunt u direct online mee bestellen voor een vaste & scherpe prijs. Maar bent u op zoek naar ander maatwerk, ook dan is de kans groot dat onze ervaren vakmannen u van dienst kunnen zijn. Maak in dit geval gebruik van ons offerte formulier, geef ons zoveel mogelijk informatie en wij zorgen ervoor dat u snel een gericht antwoord ontvangt. Uw natuursteen vensterbank wordt, na de maatwerk werkzaamheden, mooi afgewerkt (bovenzijde en 3 zichtzijden), zorgvuldig verpakt & snel bezorgd! 

Andere natuursteen producten bij NATUURSTEENvakman.nl; Natuursteen dorpels, Natuursteen raamdorpels en natuursteen buitendorpels.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »