Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Natuursteen vensterbank op maat - Natuurstenen vensterbanken voor binnen - Voordelig online!

Een natuursteen vensterbank op maat kopen doet u voordelig & snel bij NATUURSTEENvakman.nl! Naast een prachtige collectie vensterbanken van natuursteen - waaronder topkwaliteit Belgisch hardsteen (arduin), diverse graniet soorten en bianco carrara marmer - staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, de beste (online) prijs en een snelle levering. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een mooie maatwerk natuurstenen vensterbank die secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak. Voor welke natuursteen soort u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw natuursteen vensterbank voor binnen - op maat vervaardigd & naar wens afgewerkt - snel bezorgd wordt, direct vanuit onze zagerij tot aan uw voordeur! 

Soorten natuursteen vensterbanken.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een uitgebreide collectie natuursteen vensterbanken, waarbij verschillende natuursteen soorten en afwerkingen mogelijk zijn. Voor welke natuursteen soort u ook gaat, u bent verzekerd van een prachtig maatwerk product met een natuurlijke & levendige uitstraling. Onderstaand een overzicht van de verschillende natuursteen vensterbanken:

Belgisch hardsteen.

Een van de meest populaire natuursteen soorten voor een sfeervolle natuursteen vensterbank; Belgisch Hardsteen. Er zijn veel 'soorten' hardsteen en veel stenen die hier op lijken en/of gelijksoortige kenmerken hebben. Vandaar dat wij hier een duidelijke keuze in hebben gemaakt: Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u alleen Belgisch Hardsteen - ook wel arduin genoemd - de 'echte' blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen. Belgisch hardsteen (afzettingsgesteente, kalksteen) wordt gekenmerkt door de mooie accenten (fossielen) en witte aders. In het geval van een natuursteen vensterbank voor binnen kunt u kiezen voor (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen, met die kenmerkende blauwgrijze kleurtint (Belgian Blue), of de donkere antraciet kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen. Bekijk hier gericht onze collectie Belgisch hardsteen vensterbanken >>.   

Graniet (Nero Assoluto, Impala & Steel Grey)

Een natuursteen vensterbank die duurzaamheid combineert met stijl. Graniet is een oersterke natuursteen soort met prachtige donkere kleurtinten en 'korrelige' tekeningen, maar vooral ook extreem duurzaam, krasbestendig, vlekbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast. Wij bieden drie granietsoorten aan; Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey. Alle natuursteen vensterbanken van graniet zijn gepolijst afgewerkt verkrijgbaar. Nero Assoluto en Impala graniet zijn beide ook verkrijgbaar met een gezoete afwerking (glad en mat) en gebrande afwerking (ruw en mat) oppervlak. Een natuursteen binnenvensterbank van Steel Grey is ook met een prachtige leather afwerking verkrijgbaar, voor een natuursteen vensterbank met een mooi reliëf. Bekijk hier gericht onze collectie graniet vensterbanken >>

Bianco Carrara marmer.

Een natuursteen vensterbank met stijl, luxe en elegantie; Marmer heeft het allemaal en is daarnaast ook nog eens tijdloos, geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Bij NATUURSTEENvakman bestelt u mooie natuursteen vensterbanken van Bianco Carrara marmer - zowel gezoet als gepolijst afgewerkt - eenvoudig online & perfect op maat. Bianco Carrara, ook wel 'wit marmer' genoemd is de meest bekende marmer soort. Met de mooie witte basiskleur en grijze aderen bent u altijd verzekerd van een unieke natuursteen vensterbank. Bekijk hier al onze Bianco Carrara marmer vensterbanken >>

Een vensterbank van natuursteen VS composiet.

De voordelen van een natuurstenen vensterbank zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en 'bruisende' vensterbank met karakter. Iedere natuursteen soort en tevens ook bewerking (afwerking) heeft zijn eigen charme en brengt de kleur en uitstraling van de vensterbank anders tot uiting. Dit alles maakt het voor iedere wens en interieur toepasbaar.

Toch wordt steeds vaker gekozen voor een composiet vensterbank. Wij durven niet te kiezen tussen deze twee en het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. De vraag naar composiet vensterbanken is de laatste jaren enorm gegroeid en zo ook de kwaliteit en diversiteit van het aanbod. Van een 'goedkope witte stenen vensterbank' naar een hoogwaardige kwaliteit materiaal met veel mogelijkheden op het gebied van kleur en stijl. En daarnaast nog eens met behoud van die scherpe prijs. De keuze voor de unieke tekeningen en accenten van 'echt' natuursteen blijft een reden voor mensen om hiervoor te kiezen. Vandaar dat er ook binnen de categorie composiet diverse natuursteen looks verkrijgbaar zijn, zoals o.a. de marmerlook vensterbank & hardsteen look vensterbank. De keuze is volledig aan u, maar waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij NATUURSTEENvakman.nl slaagt u altijd! 

Altijd een natuursteen vensterbank voor binnen op maat!

Bij ons bent u altijd verzekerd van een natuursteen vensterbank op maat. In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank op maat gezaagd. Ook de meest voorkomende maatwerk zaagwensen kunt u direct online mee bestellen voor een vaste & scherpe prijs. Maar bent u op zoek naar ander maatwerk, ook dan is de kans groot dat onze ervaren vakmannen u van dienst kunnen zijn. Maak in dit geval gebruik van ons offerte formulier. Vul hierbij zoveel mogelijk specifieke informatie in en wij zorgen ervoor dat u snel een gericht antwoord ontvangt. Uw natuursteen vensterbank wordt, na de maatwerk werkzaamheden, naar wens afgewerkt, uitgebreid gecontroleerd & snel thuis bezorgd! 

Andere natuursteen producten bij NATUURSTEENvakman.nl; Natuursteen (werk)bladen, natuursteen dorpels, natuursteen raamdorpels en natuursteen buitendorpels.