Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Marmer composiet plinten op maat & voordelig online!

Een marmer composiet plint bestelt u eenvoudig & voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl, de specialist in plinten, dorpels, bladen & vensterbanken van marmercomposiet! Wij bieden een unieke collectie marmer composiet plinten, met een passende kleur / tint voor iedere vloer! Met een ruime collectie composiet (op voorraad), een eigen natuursteen zagerij& een team ervaren vakmannen staan wij garant voor hoogwaardig maatwerk. Wij leveren dan ook topkwaliteit muurplinten / vloerplinten van composiet, met oog voor detail op maat gezaagd, voor een scherpe prijs & snel bij u thuis geleverd!

Plint wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
MAT afgewerkt!
Plint wit - marmercomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Plint wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
Plint bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint marmerlook wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint crema marfil look - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint licht grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Plint grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Plint hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm

Waarom een plint van marmer composiet?

Als alternatief voor houten plinten en 'tegelplinten' wordt er steeds vaker gekozen voor een muurplint van (marmer) composiet. Naast de optimale prijs - kwaliteit verhouding kiest u met marmercomposiet ook voor een sterk, duurzaam & mooi product met een luxe uitstraling en een scherpe prijs. Een plint van marmercomposiet wordt steeds vaker gebruikt als alternatief voor een "stenen plint" van natuursteen of gezaagd uit een keramische tegel. Echter waarbij stenen "tegel plinten" veelal uit tegels gezaagd worden, waardoor de afwerking van de bovenkant veelal niet ideaal is en anderzijds de lengte beperkt is (bij een 60x60 vloertegel is de max lengte ook 60 cm) is dit bij plinten van composiet niet het geval: Bij ons bestelt u composiet plinten - met zowel de voor- als de bovenzijde mooi afgewerkt - volledig op maat; Tot een lengte van 120 cm direct online! 

Houd er wel rekening mee dat marmercomposiet - t.o.v. kwartscomposiet - gevoelig is voor krassen & vlekken. Gaat u voor topkwaliteit, bekijk dan zeker even onze collectie kwartscomposiet plinten

Altijd een marmercomposiet plint in de juiste kleur!

Wij hebben met veel zorg een ruime collectie marmer composiet collectie samengesteld, met de volgende uitgangspositie: Voor iedere vloer moet u bij ons een passende marmercomposiet muurplint kunnen vinden! Gaat u voor een moderne witte plint, een stijlvolle zwarte plint, of juist een natuurlijke hardsteen look plint, of juist voor een bijzondere marmerlook plint zoals bijvoorbeeld de witte marmerlook plint, of de warme crema marfil look plint? Wat uw vloer - en specifieke stijl - ook is, bij ons vindt u altijd een prachtige marmer composiet plint, die wij met zorg perfect op maat voor u vervaardigen. Dit geldt uiteraard ook voor onze collectie marmercomposiet vensterbanken, bladen & dorpels! 

Meer info over marmer composiet:

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer De verhouding van het marmer binnen marmer composiet betreft ongeveer 90-95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde afgewerkt (veelal gepolijst) wordt. 

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een dorpel van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van marmer composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er). 

Gaat u voor 'het beste van het beste', dan moet u eens een kijkje nemen bij onze kwartscomposiet (quarts / quartz) plinten. Dit is vergelijkbaar met marmer composiet, echter betreft dit gemalen kwarts: Oersterk en krasvast dus!