NATUURSTEENvakman

Composiet plinten - plint van marmer composiet

Een composiet plint bestelt u direct online - perfect op maat - voor de beste prijs bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een unieke collectie marmercomposiet, met een grote keuze op het gebied van kleuren, is de kans groot dat u bij ons een passende plint vindt! Wij bieden marmercomposiet plinten met een dikte van 1 of 2 cm, een hoogte van 5, 7,5 en 10 cm en een lengte van 10 tot 120 cm. Vul de gewenste lengte in en wij zagen de plinten met zorg voor u op maat, zelfs in verstek! Composiet plinten bestelt u voordelig online bij NATUURSTEENvakman en deze ontvangt u natuurlijk ook snel in huis! 

Composiet plinten bij NATUURSTEENvakman.nl.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt een unieke collectie natuursteen plinten, waaronder Belgisch hardsteen plinten en prachtige plinten van composiet, zowel marmercomposiet als kwartscomposiet uiteraard. Als alternatief voor houten plinten en 'tegelplinten' wordt er steeds vaker gekozen voor composiet. Naast de optimale prijs - kwaliteit verhouding kiest u met composiet ook voor een duurzaam, sterk & kwalitatief product met een luxe uitstraling, vergelijkbaar dus met een 'stenen plint'. Er wordt vaak gekozen voor het zagen van plinten uit vloertegels, maar hier zijn 2 grote nadelen aan verbonden: De afwerking van de bovenkant en de (beperkte) lengte van de plint die afhankelijk is van de tegellengte (vaak 60 cm). 

Wanneer u kiest voor een composiet plint heeft u deze nadelen niet. Onze composiet plinten hebben standaard een bewerkte voorzijde en bovenzijde. Daarnaast is de afmeting van onze plinten variabel, waarbij u de gewenste afmetingen eenvoudig in kunt voeren & direct online kunt te bestellen! Dit realiseert veel minder 'plintdelen', voor een mooi & strak eindresultaat. En ook niet onbelangrijk: marmercomposiet plinten zijn ook nog eens een stuk voordeliger! 

Plinten van composiet op maat, ook in verstek!

Wij staan garant voor topkwaliteit composiet dat wij (vanuit grote platen) in eigen beheer verwerken tot eindproducten, zoals composiet plinten, composiet vensterbanken en composiet dorpels. Hierbij zorgen wij, met een eigen natuursteen zagerij en team ervaren vakmannen, voor mooi maatwerk, zorgvuldig afgewerkt. U kunt bij ons direct online een plint met een lengte van 10 tot 120 cm bestellen, maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor afwijkende lengtes.

Wenst u een langere plint? Neem dan contact met ons op. Maak hiervoor gebruik van ons offerte aanvraag formulier. U ontvangt op korte termijn een gericht (prijs)voorstel. 

Meer informatie over composiet.

Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen marmer composiet (fijn gemalen marmer) en kwartscomposiet, ook wel quartz / quarts composiet genoemd (fijn bemalen graniet). De verhouding van het natuursteen binnen het composiet betreft ongeveer 95%. 

Het eindresultaat is een eindproduct met een hoogwaardige kwaliteit met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling realiseert composiet een ruime keuze op het gebied van kleur(tint). Voordelen van composiet t.o.v. natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), duurzaam, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er).  

Dan rest de vraag gaat u voor een marmercomposiet plint of juist een kwartscomposiet plint? In het geval van binnen (deur)dorpels, vensterbanken & plinten wordt veelal gekozen voor marmer composiet. Marmer composiet biedt de voordelen van composiet voor een extreem scherpe prijs. Wel is marmercomposiet - in verhouding met kwartscomposiet - wat minder hard. Omdat een plint in de meeste gevallen weinig belast wordt, is dit prijs-technisch gezien de meest interessante optie. Gaat uw plint wel (actief) belast worden, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan is een plint van kwartscomposiet zeker het overwegen waard! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »