Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Alle composiet bladen / werkbladen - Altijd op maat + Voordelig online!

Hier vindt u onze complete collectie composiet (werk)bladen. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u altijd een composiet product dat precies bij uw wensen past. Bent u op zoek naar een composiet werkblad dat actief gebruikt gaat worden - en waar de kans op slijtage, krassen & vlekken groot is - dan adviseren wij een werkblad van kwartscomposiet. Bent u op zoek naar een mooi "bovenblad / meubelblad" dat niet of nauwelijks belast gaat worden, dan is een blad van marmercomposiet de juiste optie. Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een passend (werk)blad in de composietsteen naar wens. Met een unieke collectie composiet kleuren & stijlen, een eigen zagerij & team ervaren vakmannen zorgen wij altijd voor een perfect passend composiet (werk)blad!

LET OP: Onze composiet (werk)bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het blad op komt te liggen. Pas onze composiet bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.