Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank zwart - Al onze zwarte "stenen" vensterbanken voor binnen - Composiet, graniet & hardsteen

Een vensterbank zwart, in een afmeting naar naar wens, direct online bij NATUURSTEENvakman.nl, de online vensterbank specialist! Een zwarte vensterbank staat voor stijl en luxe, ideaal voor een trendy en moderne inrichting, maar ook zeer geschikt voor een klassiek & traditioneel interieur. Kiest u voor een zwarte composiet vensterbank, dan kunt u kiezen uit o.a. onze diepzwarte kwartscomposiet vensterbank, de zwarte natuursteen look van marmercomposiet, of de zwartachtige hardsteen look vensterbank. Als uw voorkeur uitgaat naar natuursteen, dan zijn o.a. de donkergezoete hardsteen vensterbank, de gepolijste impala vensterbank en de zwarte nero assoluto graniet vensterbanken prachtige opties. Wat uw wensen ook zijn, bij NATUURSTEENvakman.nl bestelt u een vensterbank zwart eenvoudig online, voor de beste prijs en kunt u uitgaan van een scherpe prijs & snelle levering!

Oogt vrij mat
Vensterbank hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Vensterbank hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - steel grey graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm

Een zwarte natuursteen vensterbank.

Vaak wordt actief gezocht naar een zwarte natuursteen vensterbank. In dit geval komt u al gauw uit bij graniet, en dan met name de Nero Assoluto / Absolute Black graniet. De graniet vensterbanken van NATUURSTEENvakman.nl die het meest in de buurt komen van zwart zijn de vensterbanken van nero assoluto graniet, oftewel zwart graniet. Nero assoluto graniet met gepolijste afwerking oogt echt zwart, de gebrande variant oogt iets lichter en de gezoete variant kan iets meer naar "donker antraciet" neigen. Maar ook de gepolijste (hoogglans) impala graniet vensterbank oogt mooi zwart, waarbij er tevens sprake is van een wat meer levendige uitstraling. 

En het is dan misschien niet "echt zwart", maar in uw zoektocht naar een zwarte natuursteen vensterbank adviseren wij u zeker ook om de donkergezoete vensterbanken van Belgisch hardsteen te bekijken. Deze zijn het beste te omschrijven als "donker antraciet", maar komen echt wel in de buurt van zwart. 

Stijlvolle vensterbanken van zwart composiet. 

In uw zoektocht naar een zwarte vensterbank vindt u binnen onze collectie composiet vensterbanken diverse mogelijkheden. De meest homogene zwarte vensterbank binnen onze collectie is de zwarte kwartscomposiet vensterbank, maar daarnaast bieden wij nog meer "zwartachtige" vensterbanken. Wat dacht u van onze zwarte natuursteen look vensterbank van marmer composiet; een mooie zwarte basiskleur met een subtiele & zachte natuursteen tekening, of de stijlvolle donkere (antraciet - zwart) hardsteen look vensterbank, verkrijgbaar in zowel marmer- als kwartscomposiet. 

Kiest u voor een zwarte marmercomposiet of kwartscomposiet? Kort & krachtig gesteld is marmercomposiet prijsvoordelig(er) & kwartscomposiet kwalitatief hoogwaardig(er). Omdat een vensterbank voor binnen in de meeste gevallen niet actief gebruikt & belast wordt, is marmercomposiet de meest gekozen optie. Houd wel rekening met het feit dat marmercomposiet gevoelig is voor krassen & vlekken. Gaat u de zwarte vensterbank wel actief gebruiken, of wilt u gewoon de beste kwaliteit, dan is een vensterbank van zwarte kwartscomposiet de juiste keuze. 

Mat zwart, of glanzend zwart?

De afwerking van het materiaal heeft een grote invloed op de uiteindelijke look van de zwarte vensterbank. Vaak wordt specifiek gezocht naar een matzwarte vensterbank, of juist een glanzende (hoogglans) vensterbank in de kleur zwart. In principe kunt u van het volgende uitgaan: al onze gepolijste vensterbanken - zowel die van natuursteen als van composiet - ogen glanzend. Alle gezoete vensterbanken zijn mat zwart (wel glad) en onze gebrande & leather finish vensterbanken ogen mat en hebben een lichte structuur (niet compleet glad).

Altijd een passende vensterbank!

Waar u ook voor kiest, met een zwarte vensterbank kiest u voor een stijlvolle vensterbank, tijdloos en naadloos toe te passen in een grote diversiteit aan interieurstijlen. Of u nu voor graniet, hardsteen, of composiet kiest, Bij NATUURSTEENvakman bent u verzekerd van een topkwaliteit product. En dat geldt niet alleen voor het materiaal. Al onze vensterbanken worden in eigen beheer op maat gezaagd en zorgvuldig afgewerkt. Topkwaliteit materialen en nauwkeurig maatwerk gecombineerd met een scherpe prijs en een snelle levering, daar kunt u vanuit gaan! Andere populaire kleuren vensterbank; vensterbank grijs, vensterbank antraciet, vensterbank wit.