Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Alle materialen / materiaalsoorten van NATUURSTEENvakman

Hier vindt u alle materiaalsoorten van NATUURSTEENvakman.nl + een totaal overzicht van alle producten per materiaal, wel zo handig! Of u nu gaat voor composiet of natuursteen, bij NATUURSTEENvakman.nl wordt uw product altijd met zorg op maat vervaardigd, door ervaren vakmannen & in eigen (natuursteen)zagerij! In uw zoektocht naar een passende vensterbank, of het perfecte (werk)blad, moet toch eerst een primaire beslissing gemaakt worden: Kiest u voor composiet, of natuursteen? Dit blijft een persoonlijke keuze die afhankelijk is van smaak & stijl, maar zeker ook praktische aard is. Waar u ook voor kiest, wij staan garant voor topkwaliteit producten, met zorg op maat voor u vervaardigd, eenvoudig online te bestellen & voor een scherpe prijs! 

Met een gericht assortiment "stenen" vensterbanken, dorpels, (werk)bladen, plinten en wastafelbladen - voor binnen - is de kans groot dat u bij ons slaagt. Al deze producten bieden wij aan in zowel composiet als natuursteen en vervaardigen wij in eigen zagerij op maat. Daarnaast vindt u bij ons ook een prachtige collectie voor buiten, waaronder raamdorpels, deurdorpels, muurafdekkers, paalmutsen & gevelplinten. Onze buitencollectie bestaat uit een gerichte natuursteen collectie van belgisch hardsteen en nero assoluto (zwart) graniet. 

Composiet of natuursteen?

Moet ik kiezen voor composiet of natuursteen, dat is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Helaas hebben wij hier geen pasklaar antwoord op... Zowel composiet als natuursteen hebben hun eigen unieke eigenschappen, karakter, look & prijsniveau. Wij adviseren u om van te voren de volgende zaken in kaart te brengen: Wat vindt u mooi, welke praktische eigenschappen zijn nodig / gewenst i.c.m. de toepassing van het product en wat is uw budget. Wanneer u deze 3 zaken in kaart brengt komt de juiste optie voor u vaak al snel bovendrijven.

Waar u ook voor gaat, bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een unieke collectie van composietsteen, zowel het prijsvoordelige marmercomposiet als het hoogwaardige kwartscomposiet. Goed om hierbij te weten is dat wij verschillende prachtige composiet producten aanbieden met een "natuursteen look". Passen de eigenschappen van composiet perfect bij uw wensen, maar vindt u marmer, hardsteen en/of graniet mooier? Bekijk dan zeker even onze composietstenen in marmerlook, hardsteen look & natuursteen look. Misschien past dit wel perfect bij uw wensen! 

En ook op het gebied van natuursteen is onze collectie divers en bieden wij voor ieder wat wils. Gaat u voor de luxe & klassieke uitstraling van Bianco Carrara marmer, die wel relatief gevoelig is. Kiest u voor het sfeervolle & levendige Belgisch hardsteen, prijsvoordelig, maar ook (kras)gevoelig. Of gaat u voor het oersterke en stijlvolle graniet? En zo ja, voor welke granietsoort dan, het elegante nero assoluto graniet, het klassieke impala graniet, of juist het wat stoerdere steel grey graniet? U ziet het al, ook op het gebied van natuursteen is er veel te kiezen. Het grote voordeel van natuursteen is natuurlijk wel het feit dat ieder product uniek in haar soort is. 

Twijfelt u nog tussen composiet & natuursteen, of misschien tussen de verschillende composiet / natuursteen soorten? Neem gerust contact op met onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst met een gericht advies!