Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Marmer vensterbank op maat - online voor de beste prijs!

Een marmer vensterbank kopen doet u eenvoudig & voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Wij bieden een prachtige collectie vensterbanken van Bianco Carrara marmer, zowel gezoet als gepolijst afgewerkt, voor de beste online prijs. In eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd. Gaat u voor die klassieke en luxe look, dan is een witte Bianco Carrara marmer vensterbank echt iets voor u! 

Vensterbank - bianco carrara marmer - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - bianco carrara marmer - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - bianco carrara marmer - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - bianco carrara marmer - gepolijst (glans) - 3 cm

Een marmer vensterbank; Stijlvol en Luxe.

Met een natuursteen vensterbank van marmer kiest u voor een stijlvolle vensterbank die 'luxe' uitstraalt. Marmer is een prachtige natuursteen waarbij de mooie aderen, tekeningen, accenten en kleurtinten altijd zorgen voor een uniek product. Ideaal geschikt voor een prachtige vensterbank die zowel natuurlijk als modern oogt, voor een tijdloos eindresultaat met allure. 

De mogelijkheden van marmer zijn eindeloos. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gerichte collectie marmer vensterbanken van Bianco Carrara Marmer, ook wel 'wit marmer' genoemd. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten 'afwerkingen' van het oppervlak; Gepolijst (hoogglans) en gezoet (mat / satijnglans). Bianco Carrara is de meest bekende soort marmer.

Met haar prachtige heldere witte basiskleur en (donker) grijze aderen die dwars over het oppervlakte lopen is Bianco Carrara marmer ideaal geschikt voor een grote diversiteit aan interieurstijlen. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een klassiek interieur; Een vensterbank van Bianco Carrara marmer past altijd. Daarnaast zorgt een vensterbank van Bianco Carrara marmer altijd voor een stijlvolle en luxe uitstraling, gecombineerd met een elegante 'touch'.

Heeft u een marmer look vensterbank van composiet al eens overwogen?

In uw zoektocht naar een vensterbank van marmer is een vensterbank van composiet zeker het overwegen waard. Wij bieden een uniek assortiment vensterbanken van composiet, waaronder vensterbanken met marmer look. De marmer look vensterbanken zijn vooral een mooi alternatief wanneer u gek bent op de unieke uitstraling van marmer, maar ook specifieke praktische materiaal eisen heeft, zoals bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig, krasvrij. In dat geval is een kwartscomposiet vensterbank ideaal geschikt. Bent u op zoek naar een kwalitatief vergelijkbaar alternatief, maar dan voor een scherpere prijs, dan is een marmer look van marmercomposiet de juiste optie. Extra voordeel van composiet is het feit dat de keuze ook op het gebied van kleur erg groot is, wat dacht u van een zwarte & grijze marmer look? Wanneer u gericht op zoek bent naar een vensterbank van marmer adviseren wij om even een kijkje te nemen bij onze composiet vensterbanken, al is het maar voor de zekerheid! 

Vensterbanken van Bianco Carrara marmer op maat.

Iedere marmer vensterbank van NATUURSTEENvakman.nl wordt op maat gemaakt. Met een eigen natuursteen zagerij en een vast team ervaren vakmannen kunnen wij uw vensterbank van marmer goed, snel & voordelig op maat leveren. De vensterbank wordt op maat gezaagd, aan de drie zichtzijdes mooi afgewerkt (evenals de bovenkant uiteraard), goed verpakt en snel bij u thuis afgeleverd. Ook zijn diverse zaagwerkzaamheden direct online mee te bestellen, zoals in verstek zagen en 'hoek uitzagen'. 

Een andere vensterbank van natuursteen? Bij NATUURSTEENvakman bestelt u online ook een graniet vensterbank en een Belgisch hardsteen vensterbank