Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank antraciet - al onze donkergrijze "stenen" vensterbanken - Composiet, graniet & hardsteen

Op zoek naar een vensterbank antraciet? Dan bent u bij NATUURSTEENvakman.nl aan het juiste adres! Met een divers antraciet, oftewel donkergrijs, vensterbank assortiment is de kans groot dat u slaagt. U heeft de keuze uit diverse antraciet tinten van natuursteen, zoals graniet en Belgisch hardsteen (donkergezoet). Maar ook binnen onze collectie composiet vensterbanken vindt u antraciet gekleurde vensterbanken, wat dacht u van de de prachtige hardsteen look composiet vensterbank? Wat uw wensen ook zijn, een prachtige antracietgrijze vensterbank bestelt u voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Uw vensterbank wordt in eigen natuursteen zagerij zorgvuldig op maat gezaagd, mooi afgewerkt en snel bij u thuis afgeleverd!

Oogt vrij mat
Vensterbank hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Vensterbank hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - impala graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Vensterbank - impala graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - impala graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank - impala graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Vensterbank - steel grey graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank - steel grey graniet - leather finish - 2 cm

Altijd een passende antraciet vensterbank! 

Met een vensterbank in de kleur antraciet kiest u voor 'toegankelijk stijlvol'. Antraciet is een kleurtint die in de meeste interieur stijlen perfect toe te voegen is. Daarnaast zorgt de mooie donkere kleurtint voor een stijlvolle look. Op het gebied van natuursteen vensterbanken zijn er veel mogelijkheden voor een antracietgrijze vensterbank. Zo is de levendige donkergezoete Belgische hardsteen vensterbank een prachtige optie. Maar natuurlijk zijn er diverse oersterke en luxe graniet vensterbanken in de kleur antraciet verkrijgbaar, zowel gepolijst, gezoet als gevlamd / gebrand; Voor ieder wat wils. 

Bent u op zoek naar een composiet vensterbank, dan zijn er ook diverse mogelijkheden binnen de kleurtint antraciet. Onze hardsteen look vensterbank is een bijzondere donkere antraciet kleurtint, die zowel in marmer- als kwartscomposiet verkrijgbaar is. Daarnaast is de grijze marmerlook vensterbank een prachtige optie indien u zoekt naar een sfeervolle antraciet die wat lichter (donkergrijs) oogt. 

Altijd de perfecte donkergrijze vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl!  

Antraciet is, naast stijlvol en luxe, zeer toegankelijk en kan eigenlijk altijd wel. Naast een uitgebalanceerde collectie vensterbanken antraciet, bent u bij ons verzekerd van een topkwaliteit product voor een scherpe prijs. Met een eigen voorraad 'materiaal' (natuursteen en composiet), een natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen doen wij alles in eigen beheer. Zo kunnen wij een scherpe prijs combineren met een topkwaliteit maatwerk product en een super snelle levering. Bekijk hier onze collecties per kleur; vensterbank wit, vensterbank grijs, vensterbank zwart en natuurlijk ook alle donkere vensterbanken >>.