Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Composiet deurdorpel op maat - Buitendorpel / buitendeur dorpel / onderdorpel van marmercomposiet

Een composiet deurdorpel - ook wel buitendorpel & onderdorpel genoemd - bestelt u eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl, de online specialist in maatwerk deurdorpels! Wij bieden een gerichte collectie vlakke onderdorpels van marmercomposiet, ideaal geschikt voor renovatie doeleinden. Deurdorpels van marmercomposiet worden steeds vaker voor buiten toegepast, bekende voorbeelden hiervan zijn holonite & buvex dorpels. Met onze composiet buitendeur dorpels is die prachtige luxe look van "zwart steen" voor buiten nu een stuk voordeliger mogelijk. Houd hierbij wel rekening met de (kras- & vlek) gevoeligheid en verkleuring van marmercomposiet. Wilt u die mooie zwarte deurdorpel qua kleur behouden, maak dan gebruik van onze hardsteen olie. Altijd een passende composiet onderdorpel bij NATUURSTEENvakman.nl. Uw deurdorpel wordt in eigen beheer op maat vervaardigd - door ervaren vakmannen - en snel bezorgd! 

Oogt vrij mat
Buitendorpel vlak - hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Buitendorpel vlak - hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Zwarte onderdorpels van composiet.

Het is de trend van nu: Donkere (zwarte!) stenen accenten binnen een gevelaanblik. Buitendorpels, raamdorpels, paalmutsen, muurafdekkers & gevelplinten spelen een cruciale rol in een luxe gevelaanblik en donkere stenen accenten zijn enorm gewild. Van oudsher zijn hierbij twee natuursteen opties: zwart graniet & donkergezoet Belgisch hardsteen. Met de composiet onderdorpels in donkere hardsteen optiek is hier nu een extra mogelijkheid aan toegevoegd.

Kwalitatief gezien is graniet het meest hoogwaardige materiaal, Belgisch hardsteen en marmercomposiet zijn kwalitatief vrij vergelijkbaar. Beide materiaalsoorten zijn relatief vlek- & krasgevoelig. De kleur van uw marmercomposiet deurdorpel zal bij buitengebruik steeds lichter worden, vergelijkbaar met het effect van de weersinvloeden op (donker)gezoete hardstenen deurdorpel. Vind u de donkere kleur van uw deurdorpel mooi en wilt u deze behouden, dan kunt u het composiet periodiek bijwerken met hardsteen olie.