Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Marmer blad op maat - Bladen van (wit) Bianco carrara marmer - Voordelig online!

Altijd een marmer blad op maat bij NATUURSTEENvakman.nl. Wij bieden een gerichte collectie marmeren bladen die wij - in eigen zagerij - met zorg & liefde voor het vak op maat vervaardigen. Gaat u voor de luxe look van een gepolijst marmer blad, of toch voor een wat subtieler mat oppervlak van gezoet Bianco carrara marmer? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een natuursteen blad van het mooie witte marmer bestelt u bij ons voordelig online, perfect op maat. Onze marmeren bladen worden met name toegepast als bovenblad / meubelblad voor een stijlvol TV meubel, dressoir & kast. Wij adviseren om alleen voor Bianco Carrara te kiezen indien het blad niet of nauwelijks belast gaat worden en kras- en vlekgevoeligheid geen probleem zijn. Bent u gek op die mooie uitstraling van marmer, maar zijn de eigenschappen & voordelen van composiet gewenst, bekijk dan zeker even onze marmerlook (werk)bladen!

LET OP: Onze marmer bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het blad op komt te liggen. Pas onze marmerbladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Blad - bianco carrara marmer - gezoet (mat) - 2 cm
Blad - bianco carrara marmer - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad - bianco carrara marmer - gezoet (mat) - 3 cm
Blad - bianco carrara marmer - gepolijst (glans) - 3 cm

Marmer bladen op maat, voor een luxe accent! 

Marmer bladen zijn enorm populair, ook als meubelblad / bovenblad voor binnen. Met een maatwerk marmeren blad voorziet u iedere meubelstuk van een luxe accent. Bianco Carrara marmer is een prachtige natuursteen soort waarbij de mooie aderen, tekeningen, accenten en kleurtinten altijd zorgen voor een uniek product. Ideaal geschikt voor een prachtige blad dat zowel natuurlijk als modern oogt, voor een tijdloos eindresultaat met allure. Wat dacht u van een modern wit of zwart TV meubel van IKEA, waarbij een echt marmer blad direct zorgt voor een bijzonder accent & luxe uitstraling. 

Bij NATUURSTEENvakman.nl worden alle marmer bladen op maat vervaardigd. Dit doen onze ervaren vakmannen - met zorg & precisie - in eigen natuursteen zagerij. Selecteer de gewenste dikte + afwerking van uw marmeren blad en klik door naar de product pagina. Hier kunt u de breedte / diepte en lengte invoeren, maar ook eventueel een afwijkende zaagsnede & zijkant afwerking selecteren. Nadat u uw marmeren blad naar wens geconfigureerd heeft, wordt de prijs direct berekend & vertoond. Rond uw bestelling eenvoudig & veilig af en wij gaan voor u aan de slag!

Een marmer werkblad, wat dacht u van een marmerlook?

Wij krijgen vaak de vraag naar een marmer werkblad en in principe bieden wij deze niet aan, in ieder geval geen werkbladen van "echt marmer". Onze marmer bladen zijn geschikt als bovenblad voor meubels & objecten die niet of nauwelijks belast worden. Een werkblad is geschikt voor actief gebruik & actieve belasting, waarbij een hoge mate van sterkte & onderhoudsvriendelijkheid - zoals slijtvastheid, krasvastheid, vlekvriendelijkheid & schoonmaakvriendelijkheid - van toepassing is. Bianco carrara marmer is een relatief gevoelige natuursteen soort, vandaar dat wij niet adviseren om marmer hiervoor te gebruiken. 

Maar uiteraard hebben wij wel een passend alternatief! Wilt u de prachtige 'look' van marmer, maar dan wel een werkblad dat u zonder zorgen actief kunt gebruiken? Dan is het marmerlook werkblad van kwartscomposiet een ideale optie voor u. Ook bieden wij diverse marmerlook bladen van marmercomposiet, niet geschikt als werkblad, maar wel een mooi & goedkoop alternatief. Bekijk hier meteen even al onze marmerlook (werk)bladen, al is het maar voor de zekerheid. 

Gepolijst of gezoet marmer?

De mogelijkheden van marmer bladen zijn eindeloos. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gerichte collectie marmer bladen van Bianco Carrara Marmer, ook wel 'wit marmer' genoemd. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten 'afwerkingen' van het oppervlak; Gepolijst (hoogglans) en gezoet (mat / satijnglans). Gaat u voor super luxe met glanzend marmer, of voor de iets subtielere matglans? Wat uw voorkeur ook krijgt, altijd een marmer blad & marmer vensterbank - perfect op maat & voordelig online - bij NATUURSTEENvakman.nl!