Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad wit op maat - Witte werkbladen van composiet & marmer

Een wit (werk)blad voor binnen bestelt u - voordelig online - bij NATUURSTEENvakman.nl, de online specialist in natuursteen & composiet op maat! Bent u op zoek naar een mooi wit(achtig) blad voor de verfraaiing van een meubelstuk / interieur object, dan heeft u bij ons de keuze uit luxe marmer bladen van Bianco carrara marmer en diverse witte composiet bladen van marmercomposiet. Zoekt u naar een wit werkblad, geschikt voor actief gebruik & belasting, dan vindt u bij ons diverse witte kwartscomposiet werkbladen, zowel strak wit als in een mooie witte marmerlook. Wat uw wensen ook zijn, altijd een prachtig (werk)blad wit van natuursteen & composiet bij NATUURSTEENvakman.nl: Op maat vervaardigd in eigen zagerij & snel bezorgd! 

LET OP: Onze witte stenen (werk)bladen zijn niet dragend, wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het meubelblad op komt te liggen. Pas onze witte bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Blad wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
MAT afgewerkt!
Blad wit - marmercomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Blad wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Blad marmerlook wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
Blad bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Werkblad marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad marmerlook wit luxe - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad - bianco carrara marmer - gezoet (mat) - 2 cm
Blad - bianco carrara marmer - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad - bianco carrara marmer - gezoet (mat) - 3 cm
Blad - bianco carrara marmer - gepolijst (glans) - 3 cm

Een wit stenen (werk)blad, voor een uniek meubel!

Een 'bovenblad' in de kleur wit zorgt voor een frisse look & een modern accent, voor een sfeervol meubel met een luxe accent. Erg populair zijn op dit moment witte stenen bladen in combinatie met zwarte / donkere meubels. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudig zwart IKEA TV-meubel dat - met een strak witte blad van marmercomposiet of Bianco Carrara marmer - opeens veel luxer & stijlvoller oogt. Met een stijlvol, modern & strak meubelblad / bovenblad met witte kleurtint verfraait u per direct uw dressoir, salontafel, bijzettafel, televisiemeubel en kast, oftewel praktisch ieder meubelstuk & interieur object. Houdt er rekening mee dat onze witte bladen van Bianco Carrara marmer & marmercomposiet niet geschikt zijn voor actief gebruik & belasting. Dit zijn beide vrij gevoelige bladen, zowel krasgevoelig als vlekgevoelig.

Bent u op zoek naar een wit werkblad, dan gaat u dit normaal gesproken actief gebruiken en wilt u zich ook geen zorgen maken over krassen, slijtage en veelvoorkomende vlekken (die er niet meer goed uitgaan). In dit geval adviseren wij een hoogwaardig wit stenen werkblad van kwartscomposiet. Ook indien u op zoek bent naar een wit marmerlook blad voor een luxe haardmeubel of stijlvol badmeubel, is de witte marmerlook van kwartscomposiet ideaal geschikt!