Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Natuursteen blad / werkblad op maat - Graniet, hardsteen & marmer - Uit eigen zagerij!

Altijd een natuursteen werkblad / blad dat precies bij uw wensen past - snel & eenvoudig online - bij NATUURSTEENvakman.nl! Met een ruime collectie (werk)bladen van natuursteen slaagt u bij ons altijd! Bent u op zoek naar een natuurstenen werkblad voor een bureau, bar, keukeneiland, of tafel, dan is een werkblad van graniet ideaal geschikt. Bent u op zoek naar een mooi "bovenblad" dat niet of nauwelijks belast gaat worden, dan is een blad van hardsteen of een marmer blad een prachtige optie. Wat uw wensen ook zijn, altijd een passend (werk)blad van natuursteen bij NATUURSTEENvakman.nl! Met een prachtige natuursteen selectie (op voorraad), maatwerk uit eigen zagerij & gespecialiseerde vakmannen staan wij garant voor prachtige maatwerk natuursteen bladen: Voordelig online & Snel in huis!

LET OP: Onze natuursteen (werk)bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het blad op komt te liggen. Pas onze natuurstenen bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Natuursteen bladen & werkbladen, wat is het verschil?

Binnen NATUURSTEENvakman.nl wordt onderscheid gemaakt tussen "bladen" en "werkbladen" van natuursteen. Dit kunt u eenvoudig terugzien in de productnaam van het specifieke product. Onze natuursteen werkbladen zijn geschikt voor actief gebruik & belasting, hiervoor is graniet ideaal geschikt. Onze natuursteen bladen zijn vervaardigd uit natuursteen soorten die wat gevoeliger en minder sterk zijn, oftewel niet geschikt voor structurele belasting, maar wel een stuk interessanter qua prijs; Bianco Carrara marmer & Belgisch hardsteen. 

Bladen van natuursteen zijn erg populair voor het vervaardigen en/of verrijken (pimpen) van unieke meubelstukken. Onze natuursteen bladen worden veelvuldig gebruikt als bovenblad voor meubelstukken die niet tot nauwelijks belast worden. Denk hierbij aan een maatwerk natuurstenen blad voor een uniek TV meubel, dressoir, salontafel en bijzettafel. Bent u op zoek naar een sfeervol natuursteen blad, dan heeft u bij NATUURSTEENvakman.nl de keuze uit Bianco carrara marmer en Belgisch hardsteen. Al kunt u voor al deze toepassingen uiteraard ook kiezen voor een werkblad van graniet. 

Een natuursteen werkblad van graniet wordt veelvuldig met toegepast indien het blad actief gebruikt & belast wordt. Hierbij komen de praktische voordelen & eigenschappen van graniet ideaal van pas: Oersterk, extreem duurzaam, slijtvast, krasvast, vlekbestendig, zuurbestendig & onderhoudsvriendelijk. Onze natuursteen werkbladen worden vaak gebruikt voor als barblad, als blad voor een keukeneiland, haardmeubel, wasmeubel & badkamermeubel en als tafelblad. Wat uw wensen ook zijn, altijd een passend stenen (werk)blad voor uw unieke meubelstuk! 

NATUURSTEENvakman.nl is gespecialiseerd in natuursteen producten op maat, bekijk zeker ook even onze natuursteen vensterbanken, natuursteen dorpels & natuursteen raamdorpels