Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Kwartscomposiet dorpels (quartz / quarts composiet) op maat & voordelig online.

Een kwartscomposiet (quartz / quarts) dorpel bestelt u eenvoudig & voordelig online - en perfect op maat - bij NATUURSTEENvakman.nl. Gaat u voor een topkwaliteit dorpel, dan is een hoogwaardige binnen (deur)dorpel van kwartscomposiet echt iets voor u! Kwartscomposiet, ook wel quartz / quarts composiet genoemd, is een kwalitatief hoogwaardige composietsoort, kras- en slijtage bestendig, duurzaam en onderhoudsvrij. Uw quartz binnendorpel wordt door onze ervaren medewerkers perfect op maat gezaagd en snel bij u thuis bezorgd. Altijd een composiet dorpel naar wens bij NATUURSTEENvakman.nl! 

Dorpel wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Dorpel marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel marmerlook wit luxe - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Dorpel beton look grijs - kwartscomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Dorpel marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Kwartscomposiet dorpels op maat.

Bij NATUURSTEENvakman.nl wordt iedere kwartscomposiet dorpel - tot op de mm nauwkeurig - op maat voor u vervaardigd. Dit doen onze vakkundige en ervaren medewerkers met ambachtelijk vakmanschap en zorg! Met een eigen zagerij kunnen wij, ook specifiek maatwerk, snel & voordelig realiseren. Uw kwarts kunststenen dorpel wordt - zowel in de breedte als in de lengte -  op maat gezaagd en zorgvuldig afgewerkt. U kunt bij ons al een maatwerk binnendorpel vanaf 2 cm breed bestellen en in een lengte tot wel 230 cm! 

En op het gebied van kleuren & stijlen heeft u binnen onze kwartscomposiet collectie veel te kiezen: van een witte dorpel tot een zwarte dorpel en alles hiertussen! Gaat u voor spierwit, off-white, of een witte marmerlook dorpel? Of kiest u voor een wat meer traditionele natuursteenlook dorpel,  zoals de hardsteen look dorpel van kwartscomposiet? Wat uw keuze ook wordt, altijd een topkwaliteit composiet dorpel - in een afmeting & afwerking naar wens - bij NATUURSTEENvakman.nl! 

Waarom een dorpel van quartz / quarts composiet?

Kwartscomposiet is een mix van gemalen kwarts met kunstmatige hars en kleurstoffen, waarbij de verhouding van het gemalen kwarts ongeveer 90-95% betreft. Bent u op zoek naar een topkwaliteit dorpel, dat kwalitatief gewoon 'het beste van het beste' is, dan is kwartscomposiet de juiste keuze. Bij een kwartscomposiet dorpel hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen & slijtage bijv. en ook is kwartscomposiet veel minder vlekgevoelig t.o.v. marmercomposiet. De kanttekening hierbij is dat een marmercomposiet dorpel een stuk voordelig is qua prijs.

De keuze tussen quarts- en marmer composiet is dan ook een persoonlijke keuze. Omdat een dorpel voor binnen in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmer composiet in de meeste gevallen de meest logische (en voordeligste) keuze. Maar gaat uw dorpel wel (actief) belast worden - zoals bij een douchedorpel bijvoorbeeld - of wilt u gewoon een kwalitatief hoogwaardig product, dan moet u gaan voor een kwartscomposiet dorpel!