Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Composiet vensterbank op maat - Binnen vensterbanken van marmer- & kwartscomposiet - Voordelig online!

Een composiet vensterbank bestelt u bij NATUURSTEENvakman.nl snel en voordelig online. Wij hebben een prachtige collectie composiet vensterbanken samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen. Natuurlijk kunt u kiezen uit marmercomposiet vensterbanken en kwartscomposiet vensterbanken. Marmer composiet biedt een optimale prijs - kwaliteit verhouding en voor het 'beste van het beste' kiest u voor kwartscomposiet. Wat uw keuze ook wordt, iedere vensterbank van composiet wordt in onze eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuis bezorgd. Nergens ontvangt u een composiet vensterbank op maat voor deze prijs & binnen deze levertermijn!

Altijd een composiet vensterbank op maat!

Bij NATUURSTEENvakman.nl wordt iedere composiet vensterbank op maat vervaardigd. Dit doen onze vakkundige en ervaren medewerkers met zorg en liefde voor het vak. Met een eigen steenzagerij kunnen wij een stenen vensterbank op maat goed, snel & voordelig realiseren. Nergens ontvangt u een composiet vensterbank zo snel (en zeker niet voor deze prijs!). Wij leveren een composiet vensterbank standaard aan bovenzijde en 3 (zicht)zijden / kanten mooi afgewerkt. Wanneer wij uw vensterbank composiet op maat zagen, kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij zorgen dat de 'zaagzijde' perfect bijgewerkt en zorgvuldig afgewerkt wordt.

Een vensterbank binnen van marmer- of kwarts composiet?

Wat is nu precies het verschil tussen marmer - en kwartscomposiet? Heel simpel gesteld is marmer composiet prijs-technisch gezien voordeliger en kwartscomposiet harder, sterker en krasvaster. In het geval van vensterbanken wordt veelal gekozen voor marmer composiet. Marmer composiet biedt dezelfde voordelen, echter is - in verhouding met kwartscomposiet -wat minder hard. Daarnaast is kwartscomposiet een stuk beter bestand tegen krassen en vlekken. Omdat een vensterbank in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmercomposiet prijs-technisch gezien veelal de meest interessante optie. Gaat uw vensterbank wel (actief) belast worden, wilt u geen risico lopen met krassen / vlekken, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan is een vensterbank van kwartscomposiet zeker het overwegen waard! 

Direct online kopen voor de beste prijs. 

Een vensterbank van composiet - ook wel eens kunststeen genoemd - online kopen is nog nooit zo eenvoudig & voordelig geweest. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gericht assortiment, waarbij we met een unieke "composiet kleuren & stijlen collectie" praktisch voor iedereen een passende composiet vensterbank bieden. Met onze handige filterfuncties kunt u snel en effectief een selectie maken van de composiet vensterbanken die bij uw wensen passen, bijvoorbeeld op basis de gewenste composietsoort (marmer- of quarts / quartz composiet), of kleur. Op de product detailpagina van een specifieke vensterbank vindt u uitgebreide productinformatie, goede afbeeldingen (vaak ook klantfoto's!) en alle belangrijke specificaties.

En natuurlijk is de prijs - nadat u de gewenste afmeting heeft ingevoerd - direct zichtbaar. Ook eventuele maatwerk zaagdiensten, zoals verstek zagen, kunt u eenvoudig selecteren en direct online 'mee bestellen' voor een scherpe prijs. Naast een gebruiksvriendelijk bestelproces staan wij garant voor scherpe prijzen en natuurlijk kunt u veilig afrekenen in onze beveiligde betaalomgeving. Een vensterbank van composiet kopen doet u bij NATUURSTEENvakman.nl!

Een mooie witte vensterbank, maar met composiet kan meer!

Waarbij de mogelijkheden op het gebied van composiet vensterbanken een tijdje geleden nog relatief beperkt waren, is dit nu echt niet meer het geval. Vaak werd pas gewezen op composiet als alternatief voor natuursteen, wanneer een klant specifiek vroeg naar een 'witte vensterbank'. Natuurlijk zijn er prachtige witte composiet vensterbanken te verkrijgen, maar op het gebied van kleur, kleurtinten, accenten en 'natuursteen look tekeningen' zijn de mogelijkheden van composiet enorm divers, zeker bij ons. Wat dacht u van onze stijlvolle hardsteen look vensterbank met levensechte donkergezoete arduin optiek, of onze trendy collectie marmerlook vensterbanken. Voor welke kleur & stijl u ook gaat, met een vensterbank van composiet kiest u ook nog eens voor een vensterbank met een optimale prijs - kwaliteit verhouding. 

Wat is composiet eigenlijk?

Allereerst de opmerking dat u de keuze heeft uit twee soorten composiet: Marmer composiet en kwartscomposiet (quartz / quartz composiet). Marmercomposiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen binnen composiet betreft ongeveer 90%. Bij kwartscomposiet is er sprake van fijn gemalen kwarts i.p.v. marmer. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde afgewerkt wordt. Normaal gesproken word dit gepolijst, echter tegenwoordig ook steeds vaker gezoet (mat).

Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van composiet een ongekende keuze op het gebied van kleuren & stijlen. Andere voordelen van composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er). Kiest u voor kwartscomposiet, dan kunt u krasvast, vlekbestendig, slijtvast, vochtbestendig & warmte / hitte bestendig aan het lijstje voordelen toevoegen! 

Een vensterbank van composiet, of toch natuursteen?

En dat brengt ons bij de hamvraag; Moet u kiezen voor een composiet vensterbank, of een natuursteen vensterbank? Een moeilijke en zeer persoonlijke keuze, waarbij voor beide opties te pleiten valt. Wel is het zo dat composiet in een korte tijd een enorme weg heeft afgelegd - van een 'goedkope vensterbank' met wit en zwart als basiskleuren, naar een materiaal van hoogwaardige kwaliteit met veel mogelijkheden op het gebied van kleur en accenten + een optimale prijs - kwaliteit verhouding.

De keuze voor de unieke tekeningen en accenten van 'echt' natuursteen blijft een reden voor mensen om hiervoor te kiezen, maar van een kwaliteitsverschil is geen sprake. Daarnaast liggen de prijzen van composiet vensterbanken een stuk lager. Geen wonder dus dat de populariteit van composiet vensterbanken enorm toegenomen is. De keuze is echter erg persoonlijk en helemaal aan u. Waar u ook voor kiest, bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u altijd een passende vensterbank; Op maat vervaardigd, van topkwaliteit, voor de beste prijs en snel in huis!