Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Composiet blad / werkblad op maat - Marmer- & kwartscomposiet - Uit eigen zagerij!

Altijd een composiet werkblad / blad dat precies bij uw wensen past - voordelig online - bij NATUURSTEENvakman.nl! Met een ruime collectie (werk)bladen van composiet is de kans groot dat u bij ons slaagt. Bent u op zoek naar een composiet werkblad voor een bureau, bar, keukeneiland, of tafel, dan is een werkblad van kwartscomposiet ideaal geschikt. Bent u op zoek naar een mooi "bovenblad" dat niet of nauwelijks belast gaat worden, dan is een blad van marmercomposiet de juiste optie. Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een passend (werk)blad in de composietsoort naar wens. Met een ruime collectie composiet kleuren, productie op maat in eigen zagerij, een ruime voorraad "ruw composiet" en een team ervaren vakmannen zorgen wij altijd voor een passend blad

LET OP: Onze composiet (werk)bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het (meubel)blad op komt te liggen. Pas onze composiet werkbladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Altijd een composiet blad dat past!

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u altijd een composiet (werk)blad dat precies bij uw wensen past. Of u nu op zoek bent naar een composiet blad om uw oude TV meubel op te pimpen, of juist naar een maatwerk composiet werkblad om uw nieuwe luxe keukenbar compleet te maken: Bij NATUURSTEENvakman.nl wordt ieder blad van composiet - met zorg & precisie - op maat vervaardigd. Wat uw wensen ook zijn, bij ons slaagt u altijd voor een perfect kunststenen blad op maat.

Heeft u het specifieke blad van composiet gevonden dat bij uw wensen past, klik dan door naar de productpagina. Hier kunt u uw composiet blad op maat configureren. Allereerst kunt u kiezen voor de meest populaire (werk)blad breedtematen, of een breedte op maat (tot op de mm nauwkeurig). Vervolgens kunt u de lengte invullen, de gewenste zaagsnede selecteren en de juiste zijkant afwerking kiezen. Nadat alle opties ingevuld zijn, wordt de juiste prijs automatisch berekend en getoond. Een maatwerk blad van composiet bestelt u bij ons eenvoudig & voordelig online, wel zo prettig!

Composiet werkbladen, een unieke kleuren collectie.

Een van de grote voordelen van composiet is de ruime keuze op het gebied van kleur & stijl. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een uitgebreide composiet kleuren collectie. Naast de populaire homogene witte (werk)bladenzwarte (werk)bladen & grijze (werk)bladen van composiet, vindt u bij ons ook prachtige natuursteenlook (werk)bladen. Bent u op zoek naar een sfeervol blad met de sfeervolle uitstraling van donker gezoet Belgisch hardsteen, maar dan wel met de voordelen van composiet, bekijk dan zeker onze hardsteenlook (werk)bladen, verkrijgbaar in zowel marmer- als kwartscomposiet. Wat dacht u daarnaast van de super trendy marmerlook (werk)bladen, waarbij ook de luxe look van marmer wordt gecombineerd met de voordelen van composiet, tevens verkrijgbaar in zowel marmer- als quartz composiet. Zoals u ziet, genoeg te kiezen binnen onze collectie composiet (werk)bladen op het gebied van kleur, stijl & uitstraling!

Wat is het verschil tussen een werkblad en een blad van composiet?

Binnen NATUURSTEENvakman.nl wordt onderscheid gemaakt tussen "bladen" en "werkbladen" van composiet. Dit kunt u eenvoudig terugzien in de productnaam van het specifieke product. Maar wat is nu precies het verschil tussen een composiet werkblad en een composiet blad? Onze composiet werkbladen zijn vervaardigd uit kwartscomposiet en hierdoor geschikt voor actief gebruik & belasting. Onze composiet bladen zijn vervaardigd uit marmercomposiet, wat gevoeliger en minder sterk, oftewel niet geschikt voor structurele belasting, maar wel een stuk interessanter qua prijs. Onderstaand worden beide varianten toegelicht. 

Een werkblad van kwartscomposiet.

Bent u op zoek naar een composiet werkblad dat actief belast zal gaan worden dan is kwartscomposiet de juiste keuze. Ook indien het het blad onderhevig zal zijn aan specifieke omstandigheden - zoals bijv. hoge(re) temperaturen bij een haardmeubel, of in (de buurt van) de keuken, of juist in vochtige omstandigheden zoals in de badkamer - adviseren wij een composiet werkblad van quarts / quartz. Een werkblad wordt normaal gesproken actief gebruikt en dan wilt u zich geen zorgen maken over slijtage, krassen en veelvoorkomende vlekken (die er niet meer goed uitgaan). Kwartscomposiet is sterk, duurzaam, kras- & slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wilt u geen risico lopen met krassen / vlekken, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan adviseren wij een werkblad van kwartscomposiet. Zeker als (meubel)blad voor een haardmeubel, wasmeubel, badmeubel / badkamermeubel, keukenblok / keuken eiland en een barretje is een blad van kwartscomposiet de juiste keuze!

Een blad van marmercomposiet. 

Waarom zou u dan nog voor een blad van marmercomposiet kiezen? Nou marmercomposiet is dan misschien wel wat minder sterk & een stuk gevoeliger voor krassen & vlekken, maar ook een stuk voordeliger qua prijs. Bent u op zoek naar een mooi composiet blad dat niet actief belast & gebruikt zal worden, dan is marmer composiet een ideale optie. Onze maatwerk bladen van marmercomposiet worden veelgebruikt voor TV-meubels, dressoirs, kasten, salontafels, bijzettafels en "afdek bladen voor binnen", denk bijv. aan het mooi afwerken van een trapbalustrade muurtje. In principe is een blad van marmer composiet een goede optie indien het specifieke meubelstuk waar u het voor wilt gebruiken niet veel gebruikt wordt, nauwelijks belast wordt en niet onderhevig is aan veel vocht / hitte. Een composiet blad wordt veel gebruikt om meubelstukken "op te pimpen", oftewel te verfraaien. Denk bijv. aan diverse lijnen van Ikea meubels die er - met een composiet blad - heel anders uitzien! 

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een ruime collectie maatwerk producten van composiet. Bekijk ook zeker even onze composiet vensterbanken, composiet dorpels & composiet plinten