Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Wastafelblad kwartscomposiet op maat - Badmeubel / wastafelmeubel blad - Quarts / quartz composiet

Een composiet wastafelblad met gat / gaten - t.b.v. afvoer en/of kraan - bestelt u eenvoudig online & perfect op maat bij NATUURSTEENvakman: de specialist in maatwerk natuursteen & composiet! Met een ruime collectie maatwerk wastafelbladen van kwartscomposiet (quarts / quartz composiet) + de mogelijkheid tot het 'mee bestellen' van 1 gat tot 4 gaten - per blad & precies op de door u gewenste plek - slaagt u bij ons altijd! Onderstaand vindt u een gerichte collectie composietsteen / kunststenen bladen die ideaal geschikt zijn als wastafelblad. We bieden bewust onze collectie kwartscomposiet bladen aan, deze zijn ideaal geschikt om te verwerken in vochtige (natte) ruimtes, zoals een badkamer!

LET OP: Een wastafelblad van composiet is niet 'dragend', zoals bijvoorbeeld een eiken wastafelblad. Onze wastafel meubelbladen van kwartscomposiet worden normaal gesproken gebruikt als 'blad' voor een wastafelmeubel / badmeubel, waarbij deze ook echt OP een meubel, oftewel op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie komt te liggen (dus niet vrijhangend), houd hier dus rekening mee. 

Wastafelblad wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Wastafelblad wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Wastafelblad marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Wastafelblad beton look grijs - kwartscomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Wastafelblad hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Wastafelblad zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Wastafelblad zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Wastafelblad zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Wastafelblad zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Composiet (meubel)bladen, voor een prachtige wastafel, wasmeubel en/of badmeubel!

Op het gebied van kleuren & stijlen hebben wij een diverse keuze vertaald naar een gerichte productcollectie. Gaat u voor een moderne look met een strak spierwit wastafelblad, voor strak met een zwart composiet wastafelblad, of juist voor de sfeervolle look van quartscomposiet in hardsteen look, of quartz composiet met een levensechte bianco carrara marmerlook? Op het gebied van maatvoering kunt u het blad tot op de millimeter nauwkeurig bestellen, houd hierbij wel rekening met 2 mm maattolerantie!

En om het helemaal af te maken: Ook de gaten voor de afvoer en/of kraan kunt u eenvoudig online invoeren & 'meebestellen'. U kunt aangeven hoeveel gaten in uw wastafelblad van composiet aangebracht moeten worden en - per gat - kunt u de diameter (van 20 tot 100 mm) en de exacte positie (hartmaat!) eenvoudig online invoeren, wel zo handig! Een prachtig composiet wastafel blad / plank - incl. gaten - van hoogwaardig & ambachtelijk bewerkt composiet bestelt u natuurlijk bij NATUURSTEENvakman.nl!

Een wastafelblad van composiet incl. gaten eenvoudig online bestellen!

U kunt onze gerichte collectie composieten 'wastafelbladen met gat' hier terugvinden, en bij al deze producten heeft u de mogelijkheid om 1, 2, 3, of 4 gaten - per (meubel)blad - te laten boren. U kunt per gat zelf de diameter bepalen en uiteraard ook de specifieke positie binnen het wastafelblad. Houd er rekening mee dat u de maten altijd vanuit links boven bepaald, waarbij u altijd de 'hartmaat' dient aan te houden. Daarnaast dient u met gaten in composiet rekening te houden met een maattolerantie van 2 mm (extra). Bekijk voor de zekerheid de toelichting op de product detailpagina, hier vindt u een afbeelding die precies toelicht welke maten wij nodig hebben! 

Met een composiet wastafel blad van NATUURSTEENvakman.nl kiest u voor hoogwaardig kwartscomposiet, ambachtelijk op maat gezaagd, vakkundig voorgeboord & met zorg bewerkt en afgewerkt. Dit alles combineren wij met een eenvoudig & gebruiksvriendelijk bestelproces, een scherpe (online) prijs & een snelle levering. Bekijk ook zeker even onze kwartscomposiet werkbladen & kwartscomposiet vensterbanken