Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Marmercomposiet dorpels op maat - Deurdorpel / onderdel van marmer composiet - Voordelig online

Een marmercomposiet dorpel kopen - in de door u gewenste afmeting op maat - doet u eenvoudig online & voor de beste prijs bij NATUURSTEENvakman.nl. U vindt bij ons een ruime collectie marmer composiet kleuren en iedere composiet dorpel wordt - in eigen natuursteenzagerij door ervaren vakmannen - op maat vervaardigd. Met een dorpel van marmercomposiet bent u verzekerd van mooi & duurzaam materiaal & een scherpe prijs, zeker bij ons. Uw stofdorpel / onderdorpel van composiet wordt op maat gezaagd, mooi afgewerkt, uitgebreid gecontroleerd, snel bij u thuis bezorgd en dat alles voor de beste (online) prijs. Marmercomposiet dorpels bestelt u voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl!

Dorpel wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
MAT afgewerkt!
Dorpel wit - marmercomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Dorpel wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Dorpel bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
Dorpel bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel marmerlook wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel crema marfil look - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel licht grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Dorpel grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Dorpel hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Dorpel hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Altijd een dorpel van marmer composiet in de juiste kleur!

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een unieke composiet collectie met een ruime keuze op het gebied van kleuren. Wij hebben onze collectie marmer composiet dorpels op een dusdanige wijze samengesteld dat praktisch iedereen een passende kleurtint binnendorpel kan vinden, van een witte dorpel tot een zwarte dorpel en alles hiertussen! Gaat u voor spierwit, of sfeervol wit met de witte marmerlook dorpel van marmercomposiet? Kiest u voor sfeervol crema marfil look, of toch voor de stijlvolle & natuurlijke hardsteen look dorpel? De mogelijkheden binnen onze marmer composiet dorpel collectie (voor binnen) zijn enorm divers!

Of toch kwartscomposiet?

In de meeste gevallen wordt er voor een "standaard binnen dorpel" gekozen voor marmercomposiet, met name door de voordelige prijs. Houd er wel rekening mee dat marmercomposiet - t.o.v. kwartscomposiet - gevoelig is voor krassen & vlekken. Gaat u voor topkwaliteit, bekijk dan zeker even onze collectie kwartscomposiet dorpels, zeker in het geval u op zoek bent naar een badkamer- / douchedorpel!  

Wat is marmer composiet?

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer. De verhouding van het marmer binnen marmer composiet betreft ongeveer 90-95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde bewerkt (gepolijst of gezoet) wordt. 

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een scherpe prijs en een luxe uitstraling biedt een dorpel van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van marmer composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, duurzaam & en prijstechnisch voordelig(er). 

Gaat u voor 'het beste van het beste', dan moet u eens een kijkje nemen bij onze dorpels van kwartscomposiet (quarts / quartz). Dit is vergelijkbaar met marmer composiet, echter betreft dit gemalen kwarts: Oersterk en krasvast dus!