Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank leather - leer finisch - leder look graniet vensterbanken

Een vensterbank leather finish / look bij NATUURSTEENvakman.nl; Direct online, altijd op maat en voor de beste prijs. Met een leather look - ook wel leder / leer optiek genoemd - vensterbank kiest u voor een bijzondere afwerking die zorgdraagt voor een sprekende graniet vensterbank een licht reliëf en mat oppervlak. Een bijzondere steel grey graniet vensterbank, voor een mooi accent binnen uw interieur. Bij NATUURSTEENvakman.nl zorgen wij ervoor dat uw leder / leer finish vensterbank perfect op maat wordt gezaagd & snel wordt geleverd. Met behoudt van de beste online prijs uiteraard!

Vensterbank - steel grey graniet - leather finish - 2 cm

een leather / leder - leer vensterbank, wat is dat precies?

Bij de keuze voor een passende natuursteen vensterbank heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Een bijzondere afwerking is de leather finish, oftewel leder / leer look. De mooie accenten en tekeningen van het graniet worden hierbij gecombineerd met een matte afwerking die, zoals de naam al doet vermoeden, heel erg lijkt op leder. Bij graniet met een leather afwerking zal er sprake zijn van een beetje reliëf aan het oppervlak. Een stuk subtieler in vergelijking met de ‘ruwere’ gevlamde afwerking, maar wel meer structuur dan bij een gezoete afwerking, waarbij het oppervlakte volledig glad is. De leather look wordt gerealiseerd door het granieten blad eerst ruw te borstelen en vervolgens met diverse borstels (van grof naar fijner) te bewerken. Andere vensterbank afwerkingen; vensterbank gezoet, vensterbank gevlamd / gebrand & vensterbank gepolijst.