Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Schuine dorpel met opkant - Aflopende / afgeschuinde deurdorpel - Ook incl. neuten!

In uw zoektocht naar een schuine / aflopende deurdorpel met opkant bent u bij NATUURSTEENvakman.nl aan het juiste adres! Met een gerichte collectie schuine hardstenen buitendorpels, verkrijgbaar in diverse 'dikte + breedte' varianten & een lengte op maat, is de kans groot dat wij een passende buitendorpel voor u kunnen realiseren. De afgeschuinde deurdorpel met opkant - ook wel waterkering & waterslag onderdorpel genoemd - betreft de meest gebruikte dorpel type, zeker in het geval van nieuwbouw. Uiteraard bestelt u bij ons uw schuine dorpel incl. bijpassende neuten eenvoudig online! Iedere buiten(deur)dorpel van NATUURSTEENvakman.nl wordt op maat voor u vervaardigd & bestelt u voordelig online en wordt direct uit eigen zagerij geleverd! 

Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 4 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 4 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 6 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 6 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 8 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 8 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 10 cm
Buitendorpel schuin - Belgisch hardsteen - geschuurd (mat) - 10 cm

Een massieve schuine dorpel met opkant, optioneel incl. neuten. 

In uw zoektocht naar een mooie & praktische afgeschuinde / aflopende schuine dorpel van Belgisch hardsteen, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u een schuine dorpel compleet op maat bestellen, zo bieden wij voor iedere situatie een passende schuine dorpel! Speciaal voor de voordeur, achterdeur, buitendeur, tuindeur & garagedeur - oftewel bij de overgang van buiten naar binnen - is een schuine dorpel met opstaande rand (opkant, opstand) erg praktisch. De schuine vormgeving is speciaal aangebracht voor een optimale bescherming tegen water / vocht. Onze schuine deurdorpels zijn volledig massief, de opkant is dus niet verlijmd. 

U heeft tevens de mogelijkheid om de schuine dorpel te voorzien van een bijpassende neutenset. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een dorpel met of zonder neuten. Indien u kiest voor de optie met neuten, ontvangt u een tweetal gecontramalde neuten, zodat het kozijn op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden.