Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Kwartscomposiet vensterbank - quartz composiet vensterbanken

Een kwartscomposiet vensterbank - ook wel quarts / quartz composiet genoemd - kopen doet u eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Gaat u voor 'het beste van het beste' op het gebied van composiet vensterbanken, dan kiest u voor kwartscomposiet; Oersterk, kras- en slijtvast, extreem duurzaam & zeer onderhoudsvriendelijk. Uw vensterbank wordt bij ons in eigen beheer perfect op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd. Een composiet vensterbank direct online & altijd voor de beste prijs bij NATUURSTEENvakman.nl!

Vensterbank wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Vensterbank marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank gebroken wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Vensterbank beton look grijs - kwartscomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank hardsteen look - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart spikkel - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart spark - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Vensterbanken van kwartscomposiet, altijd op maat!

Bij NATUURSTEENvakman.nl wordt iedere quartz / quarts composiet vensterbank op maat vervaardigd. Dit doen onze vakkundige en ervaren medewerkers met zorg en liefde voor het vak. Met een eigen zagerij, team ervaren vakmannen & grote voorraad "kwartscomposiet platen" kunnen wij kwartscomposiet vensterbanken op maat snel & voordelig realiseren. 

Op het gebied van kleuren & stijlen vindt u bij ons een mooie & brede collectie kwartscomposiet vensterbanken voor binnen. Naast de mooie homogene witte vensterbank & zwarte vensterbank van topkwaliteit, bieden wij ook prachtige natuursteen look vensterbanken, waaronder de populaire marmerlook vensterbank in diverse kleuren & de hardsteen look vensterbank. De kans is groot dat u bij ons een passende vensterbank van kwartscomposiet vindt. 

Uw kwartscomposiet vensterbank wordt altijd perfect op maat gezaagd, is standaard aan de bovenzijde en de 3 (zicht)zijden / kanten mooi afgewerkt en wordt, voor transport, uitgebreid gecontroleerd. Mocht u andere wensen hebben op het gebied van zaagsnede & zijkant afwerkingen, kunt u dit eenvoudig online selecteren, wel zo handig! Altijd een passende vensterbank van topkwaliteit kwartscomposiet bij NATUURSTEERvakman.nl!

kwartscomposiet VS marmercomposiet. 

Composiet is een mix van gemalen natuursteen met kunstmatige hars en kleurstoffen, waarbij de verhouding van het gemalen natuursteen ongeveer 90% betreft. Bij kwartscomposiet - ook wel eens quartz kunststeen genoemd - betreft dit gemalen kwarts en bij marmercomposiet gemalen marmer.

Dit maakt ook meteen het verschil duidelijk. Kwartscomposiet, voor 90% bestaande uit kwarts, is oersterk, enorm onderhoudsvriendelijk (goed bestand tegen diverse soorten vlekken) en kras- en slijtvast. Kwartscomposiet is ideaal geschikt voor vochtige (badkamer, toilet, keuken) & warme (haard / keuken) omstandigheden.

Wanneer we een vensterbank van kwartscomposiet afzetten tegen marmercomposiet is de conclusie vrij simpel: Een marmercomposiet vensterbank is goedkoper & een kwartscomposiet vensterbank is kwalitatief beter. Marmercomposiet is wat minder sterk en gevoeliger voor krassen, vlekkken en algemene slijtage. Het grote voordeel van marmer composiet is vooral dat dit een stuk voordeliger is in aanschaf.

De keuze is uiteraard persoonlijk. Omdat een vensterbank in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmer composiet in de meeste gevallen de meest logische (en voordeligste) keuze. Gaat uw vensterbank wel (actief) belast worden, of wilt u gewoon geen risico lopen op het gebied van krassen & vlekken, dan is een vensterbank van kwartscomposiet zeker het overwegen waard! 

En kwartscomposiet t.o.v. natuursteen? Naast een super hoogwaardig materiaal met een mooie homogene kleur(tint) en structuur biedt een vensterbank van quartz / quarts kunststeen de volgende voordelen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er).