Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad grijs op maat - Grijze werkbladen - Hardsteen, graniet & composiet

Een grijs (werk)blad voor binnen - perfect op maat uit eigen zagerij - bij NATUURSTEENvakman.nl! In uw zoektocht naar een passend grijze stenen blad / werkblad is de kans groot dat u bij ons slaagt. Gaat u voor een voordelig (decoratief) blad van marmercomposiet, of het sfeervolle mooie "blauwgrijze" Belgisch hardsteen? Of bent u op zoek naar een kwalitatief grijs werkblad van kwartscomposiet of graniet, geschikt voor structurele belasting & actief gebruik? Wat uw specifieke eisen en wensen ook zijn, bij ons vindt u altijd een grijs (werk)blad dat past. Met een eigen natuursteenzagerij, team ervaren vakmannen & grote voorraad "ruw materiaal" wordt uw grijze blad snel bij u thuis bezorgd!

LET OP: Onze grijze stenen werkbladen zijn niet dragend, wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het meubelblad op komt te liggen. Pas onze grijze bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Blad licht grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Werkblad beton look grijs - kwartscomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Blad - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 2 cm
Blad - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 3 cm
Werkblad - impala graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Werkblad - impala graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Werkblad - impala graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Werkblad - impala graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Werkblad - steel grey graniet - leather finish - 2 cm

Een grijs blad of werkblad?

Of u nu gaat voor een natuursteen (werk)blad of composiet (werk)blad, bij ons slaagt u altijd in uw zoektocht naar een grijs blad dat precies bij uw wensen past. Binnen onze collectie grijze (werk)bladen maken wij actief onderscheid tussen een "blad" en een "werkblad", een korte toelichting:

Een grijs blad is met name geschikt als decoratief bovenblad dat niet actief gebruikt & belast zal worden. U vindt bij ons diverse grijze bladen van marmercomposiet & hardsteen bladen, voor een uniek & sfeervol TV-meubel, dressoir, bijzettafel, salontafel, of als "afdekblad voor binnen", voor een trapbalustrade muurtje bijvoorbeeld. Deze bladen zijn dus niet geschikt als werkblad.

Bent u juist op zoek naar een grijs werkblad, waarbij het materiaal van het blad geschikt moet zijn voor structurele belasting en dagelijks gebruik, dan vindt u bij ons prachtige grijze werkbladen van graniet & kwartscomposiet. Beide materiaalsoorten zijn sterk & onderhoudsvriendelijk, oftewel slijtvast, krasvast, vochtbestendig, warmtebestendig & "vlekvriendelijk". Onze grijze werkbladen zijn ideaal geschikt als keukenblad voor een keukeneiland, barblad voor een luxe (keuken)bar, maar ook voor een stijlvolle haardombouw en maatwerk badmeubel.