NATUURSTEENvakman

Plinten - stenen plinten op maat voor vloer & muur / wand - Natuursteen & Composiet

Stenen plinten - van natuursteen & composiet - bestel je eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl, de online natuursteen & composiet specialist! Bent u op zoek naar een prachtige natuursteen plint, dan heeft u de keuze uit een hardstenen plint (gezoet of donkergezoet), of een graniet plint, van nero assoluto, impala & steel grey graniet. Of gaat u voor de optimale prijs-kwaliteit verhouding en ruime kleurkeuze van composiet plinten, verkrijgbaar in het prijsvoordelige marmercomposiet & het oersterke kwartscomposiet! Wat uw keuze ook wordt, bij ons bent u verzekerd van stenen plinten vervaardigd uit topkwaliteit materialen, zorgvuldig maatwerk, de beste prijs & een snelle levering.

Natuursteen plinten van graniet & hardsteen, of de arduin look van composiet?

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u zowel 'echte' natuursteen plinten van topkwaliteit graniet & Belgisch hardsteen, maar ook een unieke collectie plinten van marmercomposiet & kwartscomposiet. En bij deze composieten plinten heeft u ook de keuze uit diverse 'natuursteen looks' waaronder de levensechte donkergezoete Belgisch hardsteen (arduin) look. Gaat u voor de 'echte arduin', of toch de composieten hardsteen look plinten?

Als alternatief voor houten plinten en 'tegelplinten' wordt er steeds vaker gekozen voor een natuursteen plint. Een natuurstenen plint heeft dezelfde duurzaamheid, sterkte, kwaliteit en uitstraling als een 'stenen plint'. Maar bij plinten die gezaagd worden uit een tegel is de afwerking van de bovenkant en in veel gevallen ook de beperkte lengte (veelal een lengte van 60 cm en steeds vaker 80 cm) vaak een groot nadeel. En dit is bij onze natuursteen plinten beide een stuk voordeliger, onderstaand vindt u meer informatie. 

De voordelen van onze stenen plinten!

Zowel onze plinten van graniet, Belgisch hardsteen als composiet plinten hebben standaard een bewerkte voorzijde en bovenzijde. Je zit dus niet met een bovenzijde die qua kleur en/of afwerking afwijkt. Daarnaast zijn de keuzes op het gebied van dikte, hoogte en lengte divers. Naast diktes van zowel 1 als 2 centimeter bieden wij plinten in diverse hoogtes, waaronder 5 cm, 7,5 cm en 10 cm.  De lengte van onze plinten is standaard maximaal 120 cm. Maar u kunt de plinten in de door u gewenste lengte eenvoudig bestellen, van 10 tot 120 cm. Vul de gewenste lengte in en klik op bereken, de exacte prijs wordt direct getoond. Wij zagen de plinten vervolgens perfect voor u op maat! Dit realiseert veel minder 'plintdelen' in vergelijking met plinten die van tegels gezaagd worden, voor een mooi & strak eindresultaat. 

Plint op maat bij NATUURSTEENvakman.nl

Wij staan garant voor topkwaliteit materialen en maatwerk dat wij in onze eigen natuursteenzagerij met zorg en liefde voor het vak in eigen beheer realiseren. Natuurlijk kunt u bij ons dus ook een plint in een afwijkende lengte perfect op maat bestellen. Een plint van 10 tot 120 cm kunt u bij ons direct online bestellen. Maar daarnaast kunnen wij plinten zelfs in verstek gezaagd leveren, voor een super strakke afwerking van uw natuurstenen plinten. Wat uw wensen ook zijn, natuursteen plinten kopen doet u gemakkelijk & voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »