Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Composiet dorpel op maat - Deurdorpel / onderdorpel binnen - Marmer- & Kwartscomposiet.

Een composiet dorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl; In eigen beheer op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & snel geleverd. En ook nog eens voordelig; Een dorpel van composiet op maat bestelt u voor de beste (online) prijs direct online. Bestellen is heel eenvoudig en zelfs specifiek maatwerk - zoals een dorpel met hoekuitzaging en/of volledig rondom afgewerkt - bestelt u direct mee voor een vaste & scherpe prijs. Een unieke collectie marmercomposiet dorpels  & kwartscomposiet (quartz) dorpels, met een grote keuze op het gebied van kleuren, stijlen & looks: Altijd een passende dorpel van composiet (kunststeen) dus!

Een composiet dorpel voor binnen op maat.

Bij NATUURSTEENvakman.nl bestelt u eenvoudig een dorpel voor binnen - ook wel deurdorpel, onderdorpel, stofdorpel, drempel & binnendorpel genoemd - van composiet op maat. Naast de keuze uit twee composiet soorten (marmer- & kwartscomposiet) heeft u bij ons een unieke keuze op het gebied van kleurtinten & stijlen. Naast de populaire witte dorpels, grijze dorpels & zwarte dorpels, is er veel meer mogelijk, wat dacht u van onze mooie collectie marmerlook dorpels? De mogelijkheden op het gebied van composiet zijn eindeloos!

Naast een ruime keuze, kunt u bij ons ook de gewenste maatvoering van uw binnen dorpel zelf invoeren. Wij hebben de meest populaire standaardbreedtes al voor u in kaart gebracht, deze kunt u met 1 muisklik selecteren, echter is een maatwerk breedte tot op de mm ook mogelijk. 

Op de product detailpagina van uw composiet dorpel kunt u de gewenste maatvoering invoeren (in cm). Wanneer u de afmetingen invoert, wordt de exacte prijs direct getoond. Ditzelfde geldt voor de opties op het gebied van zaagsnede en afwerking van de zijkanten uiteraard. U kunt bij ons een deurdorpel voor binnen tot een maximale lengte van 230 cm direct online bestellen, wel zo handig!

Onderdorpels van kwarts- of marmer composiet?

Een vraag die ons vaak gesteld wordt en waar wij u graag direct wat meer duidelijkheid over verschaffen is de volgende: Wat is het verschil tussen marmercomposiet en kwartscomposiet? Het grote verschil zit hem met name in prijs en kwaliteit: Een dorpel van marmercomposiet is voordelig en een dorpel van kwartscomposiet is van hoogwaardige kwaliteit. Kwartscomposiet is vooral praktischer in gebruik & onderhoud, denk hierbij aan vochtvrij, warmte bestendig, krasvast, slijtvast en vrij vlekbestendig. In uw zoektocht naar een kwalitatieve dorpel badkamer is kwartscomposiet bijv. de juiste keuze. Wilt u geen risico lopen met krassen / vlekken, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan adviseren wij kwartscomposiet. Maar aangezien binnendeur dorpels nauwelijks belast / actief gebruikt worden, is marmercomposiet vaak een goede & voordelige optie. 

LET OP: Bent u op zoek naar een badkamer dorpel - ook wel douchedorpel / badceldorpel genoemd - dan adviseren wij altijd een dorpel van kwartscomposiet! 

Dorpels van composiet voor een scherpe prijs. 

Voor welke soort composiet dorpel u ook besluit te kiezen, wij staan garant voor een scherpe prijs. Het recht op maat zagen & het mooi afwerken van beide lange zijkanten zit inbegrepen in de vertoonde online prijs van alle composiet onderdorpels. Daarnaast kunt u online ook nog diverse maatwerk zaagdiensten & zijkant afwerkingen mee bestellen. Bij deurdorpels voor binnen is bijvoorbeeld het uitzagen van een hoek(je) vaak een specifieke klantwens. U kunt de meeste veelvoorkomende maatwerk zaagdiensten direct online bestellen voor een vaste prijs. Met één muisklik kunt u de optie selecteren, indien benodigd kunt u vervolgens de specifieke maten invoeren. Ook wordt hierbij wordt de prijs van uw composietstenen dorpel automatisch aangepast & getoond. Nadat wij uw online bestelling ontvangen, gaan onze vakmannen aan het werk en wordt de dorpel in de door u gewenste afmeting gezaagd, naar wens afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd! 

Hierbij doen wij er alles aan om uw maatwerk composiet dorpel zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Uw dorpel wordt rechtstrees vanuit onze zagerij tot aan uw voordeur geleverd. Met een eigen voorraad 'ruw composiet' (materiaal), natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij een maatwerk dorpel niet alleen snel, maar ook voordelig leveren. Dit geldt natuurlijk ook voor een composiet vensterbank, composiet blad & composiet plint

Meer informatie over composiet.

U vindt bij ons een prachtige collectie composieten dorpels waarbij u de keuze heeft uit marmer composiet & kwartscomposiet. Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstof en fijn gemalen natuursteen. Bij marmer composiet is dit fijn gemalen marmer en bij kwartscomposiet, ook wel quartz composiet genoemd, is dit fijn gemalen kwarts. De verhouding van natuursteen in het composiet betreft ongeveer 90-95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde bewerkt (veelal gepolijst) wordt.

Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een binnendorpel van composiet een ongekende keuze op het gebied van kleuren & stijlen. Andere voordelen van composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er). Kiest u voor kwartscomposiet, dan kunt u krasvast, vlekbestendig, slijtvast, vochtbestendig & warmte / hitte bestendig aan het lijstje voordelen toevoegen! 

Met een unieke kleurcollectie zijn de mogelijkheden bij NATUURSTEENvakman.nl op het gebied van composiet dorpels zeer divers. Altijd een passende dorpel van composiet - in de door u gewenste afmeting & afwerking - bij NATUURSTEENvakman.nl!