NATUURSTEENvakman

composiet dorpel - deurdorpel binnen - binnendorpel marmer composiet

Een composiet dorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl; In eigen beheer op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & snel geleverd. En ook nog eens voordelig; Een dorpel van composiet op maat bestelt u voor de beste (online) prijs direct online. Bestellen is heel eenvoudig en zelfs specifiek maatwerk, zoals een hoekuitzaging, bestelt u direct mee voor een vaste & scherpe prijs. Een unieke collectie marmer composiet dorpels  & kwartscomposiet (quartz composiet), met een grote keuze op het gebied van kleur(tint), zodat u altijd een passende composiet dorpel vindt.

Een composiet dorpel voor binnen op maat.

Bij NATUURSTEENvakman.nl bestelt u eenvoudig een binnen dorpel, ook wel deurdorpel en binnendorpel genoemd, van composiet op maat. Naast een unieke kleurkeuze kunt u kiezen uit diverse afmetingen (de breedte en de dikte van de dorpel). De meest gebruikte (standaard) dorpel afmetingen kunt u bij ons direct online bestellen; 5x2 cm, 8x2 cm, 11,4x2 cm en 15x2 cm. Maar ook vindt u bij ons een unieke collectie 'OP MAAT' dorpels, die zowel in de breedte als de lengte - tot op de mm nauwkeurig - op maat te bestellen zijn!

Op de product detailpagina kunt u de gewenste maatvoering invoeren (in cm). Wanneer u de afmetingen invoert en op de button 'bereken' klikt, wordt de exacte prijs direct getoond. U kunt bij ons een deurdorpel voor binnen tot een maximale lengte van 230 cm direct online bestellen, wel zo handig!

Dorpels van composiet voor een vaste & scherpe prijs. 

Het recht op maat zagen & mooi bijwerken zit inbegrepen in de online prijs. Daarnaast kunt u direct online ook nog diverse maatwerk zaagdiensten mee bestellen. Bij deurdorpels voor binnen is bijvoorbeeld het uitzagen van een hoek(je) vaak een specifieke klantwens. U kunt de meest gevraagd maatwerk zaagdiensten direct online bestellen voor een vaste prijs. Met één muisklik kunt u de optie selecteren, waarna u de specificaties in kunt vullen. Ook wordt hierbij direct de prijs van uw dorpel aangepast. van Nadat wij uw bestelling ontvangen wordt de dorpel specifiek in de door u ingevoerde lengte gezaagd en netjes bijgewerkt. 

Vervolgens dragen wij zorg voor een snelle levering. Met een eigen voorraad 'ruw composiet' (materiaal), natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij een maatwerk dorpel niet alleen snel, maar ook voordelig leveren. Dit geldt natuurlijk ook voor een composiet vensterbank

Meer informatie over composiet.

U vindt bij ons een prachtige collectie composieten dorpels waarbij u de keuze heeft uit marmer composiet & kwartscomposiet. Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstof en fijn gemalen natuursteen. Bij marmer composiet is dit fijn gemalen marmer en bij kwartscomposiet, ook wel quartz composiet genoemd, is dit fijn gemalen graniet. De verhouding van natuursteen in het composiet betreft ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er). 

En hoe zit precies met het verschil tussen marmer composiet en quartz composiet? Eigenlijk is het antwoord heel eenvoudig, kwartscomposiet is kwalitatief hoogwaardig, oftewel harder, sterker en beter bestand tegen o.a. slijtage en minder krasgevoelig. 

LET OP: Onze composiet dorpels worden vervaardigd uit topkwaliteit composiet uit Italië. U bent hierbij dus verzekerd van een topkwaliteit product, eerlijk & duurzaam geproduceerd in Europa, met een prachtig Italiaans design. 

Met een unieke kleurcollectie zijn de mogelijkheden bij NATUURSTEENvakman.nl op het gebied van composiet dorpels (en tevens vensterbanken) zeer divers. Zo bieden wij ook een prachtige hardsteen look - imitatie aan. Wilt u toch liever een 'echte', bekijk dan hier ons assortiment hardstenen dorpels (Belgisch Hardsteen) >>

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »