Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Gevelplinten op maat - Natuursteen gevelbeklding / gevelafdekking / gevelplaten - Voordelig online!

Gevelplinten op maat - ook wel gevelplaten & gevelbekleding plinten genoemd - bestelt u voordelig & eenvoudig op online bij NATUURSTEENvakman.nl, de online specialist in natuursteen maatwerk! Wij bieden een gerichte collectie natuursteen gevelbekleding met Belgisch hardsteen & Nero Assoluto graniet. Onze prachtige hardsteen gevelplinten van hoogwaardig Belgisch hardsteen - zowel geschuurd, licht- en donker gezoet afgewerkt - kunt u tot op de mm nauwkeurig op maat bestellen. Bent u op zoek naar een bijzondere & luxe gevelplint, neem dan zeker een kijkje bij onze zwarte graniet gevelplinten van nero assoluto graniet. Bent u op zoek naar natuursteen gevelplinten met speciale accenten, zoals een klassieke gevelplint met 'gefrijnde oppervlaktes'? Neem dan contact met ons op. In onze eigen natuursteen zagerij maken wij de mooiste maatwerk buitenplinten van natuursteen. Wat uw wensen ook zijn, voor een prachtige, stijlvolle & elegante natuurstenen gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres!

Gevelplinten op maat, direct uit eigen zagerij. 

Voor welke natuursteen gevelplint u uiteindelijk ook kiest, al onze gevelplinten worden in de door u gewenste afmeting & afwerking geproduceerd. Pas nadat u de gevelbekleding platen volledig naar wens heeft geconfigureerd, gaan onze vakmannen aan de slag. NATUURSTEENvakman.nl beschikt over een team van ervaren vakmannen, een eigen natuursteen zagerij voorzien van modern machinepark & een ruime voorraad (ruwe) natuursteen platen. Dit stelt ons in staat om een maatwerk buitenplinten op maat snel & voordelig te leveren. Uw gevelbekleding wordt dan ook direct vanuit onze zagerij tot aan uw voordeur afgeleverd! 

Natuursteen gevelbekleding: Sfeervol hardsteen of luxe graniet?

Binnen onze collectie natuursteen gevelplinten kunt u kiezen uit Belgisch hardsteen en nero assoluto (absolute black) graniet. Gaat u voor de toegankelijke (blauw)grijstint & de scherpe prijs van hardsteen, of voor de stijlvolle zwarttint & hoogwaardige kwaliteit van nero assoluto graniet? Voor welke natuursteen soort u uiteindelijk ook kiest, mooi wordt uw gevelbekleding sowieso! 

Met een hardstenen gevelbekleding kiest u voor een sfeervol accent. Naast geschuurd & (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen kunt u ook kiezen voor donkerkgezoet. Houd er hierbij wel rekening mee dat wij dit normaal gesproken niet adviseren in het geval van buitenplaatsing. Alleen in het geval de gevelplinten goed beschut zijn zijn donkergezoete gevelplinten een optie. Met gevelplinten van Belgisch hardsteen kiest u voor een sfeervolle gevel met stijlvol accent, ook heel erg geschikt voor die "landelijk luxe look". 

Bent u op zoek naar zwarte gevelplinten, dan is zijn onze nero assoluto graniet gevelplinten een mooie optie. De vraag naar een zwarte gevelbekleding neemt explosief toe, in lijn met de vraag naar zwarte aluminium en kunststof kozijnen, ramen, deuren & puien. Wilt u echt een luxe gevelaanblik realiseren, dan is graniet een prachtige optie. Gaat u voor de subtiele gezoete gevelplint, of de wat robuustere gebrande gevelplinten van graniet. Kiest u voor graniet, dan kiest u voor topkwaliteit. 

Wij begrijpen dat een gevelaanblik meer is dan alleen de gevelbekleding. Op het gebied van natuursteen bestaat een gevelaanblik vaak ook uit deurdorpels, raamdorpels, muurafdekkers & paalmutsen. Wij hebben dan ook binnen deze volledige "natuursteen voor buiten" collectie gekozen voor hardsteen & graniet, zo slaagt u bij ons altijd voor een mooi compleet plaatje. 

Gevelplint hoekstukken, voor een strakke afwerking!

In het geval u kiest voor onze sfeervolle gevelplinten van Belgisch hardsteen heeft u de mogelijkheid om bijpassende gevelplint hoekstukken te bestellen. Met een massief hoekstuk van Belgisch hardsteen kunt u de hoeken - zowel binnen als buiten uiteraard - strak & naadloos afwerken. Met deze hoekstukken worden de gevelplinten tegen het rechte deel van de hoek geplaatst, voor een strak & duurzaam eindresultaat. U kunt de gevelplint hoekstukken van Belgisch hardsteen - geschuurd, gezoet & donkergezoet - bij ons online op maat bestellen, in dezelfde hoogte als de gevelplinten zelf uiteraard! Houd rekening met de keuze tussen een binnenhoek en een buitenhoek, hierbij verschilt de afgewerkte zichtzijde. Alles voor een prachtige gevel(aanblik) bij NATUURSTEENvakman.nl!