NATUURSTEENvakman

Filters
 • Materiaal
 • Kleur
 • Breedte (cm)
 • Dikte (cm)
 • Afwerking oppervlakte

Een hardstenen plint bij NATUURSTEENvakman.nl; Topkwaliteit Belgisch hardsteen (gezoet & donkergezoet), een ruime keuze op het gebied van afmetingen & een lengte op maat eventueel in verstek ook direct online te bestellen! Wat uw wensen ook zijn, bij NATUURSTEENvakman vindt u altijd een passende hardsteen plint, eenvoudig & voordelig online & snel thuis bezorgd!

  • Plint Belgisch hardsteen gezoet 1 cm dik - OP MAAT

   Plint Belgisch hardsteen gezoet 1 cm dik - OP MAAT! Prachtige blauwgrijze (blauw / licht gezoet) hardstenen plint. Muurplint online op maat bij NATUURSTEENvakman.nl!

   Vanaf: €19,03
   Hoogte: 5–10 cm – Lengte: 50–120 cm
  • Plint Belgisch hardsteen donkergezoet 1 cm dik - OP MAAT

   Plint Belgisch hardsteen donkergezoet 1 cm dik - OP MAAT! Prachtige antraciet (donker gezoete) hardstenen plint. Muurplint online op maat bij NATUURSTEENvakman.nl!

   Vanaf: €19,83
   Hoogte: 5–10 cm – Lengte: 50–120 cm
  • Plint Belgisch hardsteen gezoet 2 cm dik - OP MAAT

   Plint Belgisch hardsteen gezoet 2 cm dik - OP MAAT! Prachtige blauwgrijze (blauw / licht gezoet) hardstenen plint. Muurplint online op maat bij NATUURSTEENvakman.nl!

   Vanaf: €15,28
   Hoogte: 5–25 cm – Lengte: 50–120 cm
  • Plint Belgisch hardsteen donkergezoet 2 cm dik - OP MAAT

   Plint Belgisch hardsteen donkergezoet 2 cm dik - OP MAAT! Prachtige antraciet (donker gezoete) hardstenen plint. Muurplint online op maat bij NATUURSTEENvakman.nl!

   Vanaf: €15,63
   Hoogte: 5–25 cm – Lengte: 50–120 cm
 

Een gerichte collectie Belgisch hardsteen plinten.

Bij NATUURSTEENvakman vindt u een gerichte collectie plinten van Belgisch hardsteen. U heeft de keuze uit de mooie grijsblauwe kleur van gezoet Belgisch hardsteen, ook wel lichtgezoet genoemd, of de mooie donkere antraciet tint van donkergezoet Belgisch hardsteen. 

En ook op het gebied van afmetingen is er volop keuze. Naast de dikte, waarbij u kunt kiezen uit 1 cm of 2 cm dik, kunt u kiezen uit 3 standaard hoogtevarianten; 5 cm, 7,5 cm en 10 cm. De lengte kunnen wij voor u op maat realiseren van 10 cm tot 120 cm. En wilt u gaan voor een super strakke afwerking, dan kunnen wij uw plinten zelfs in verstek gezaagd aanleveren. Ook het in verstek zagen van uw plinten bestelt u eenvoudig online, voor een scherpe vaste prijs. 

Een hardsteen plint als alternatief voor tegelplinten.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt een gerichte collectie natuursteen plinten van Belgisch hardsteen, zowel gezoet (licht) als donkergezoet. Belgisch hardsteen plinten zijn steeds vaker een goed alternatief voor 'tegelplinten'. Naast de mooie sfeervolle uitstraling van Belgisch hardsteen is deze natuursteen soort ook erg duurzaam, sterk & onderhoudsvriendelijk. Maar de twee grootste nadelen van plinten die uit tegels gezaagd worden, namelijk het ontbreken van een afgewerkte bovenzijde en de beperkte lengte (afhankelijk van de grootte van de tegel), zijn er bij onze hardstenen plinten niet / minder. Onze hardsteen plinten hebben standaard een bewerkte voorzijde en bovenzijde. Daarnaast is de lengte van onze plinten maximaal 120 cm, maar kunnen wij deze specifiek voor uw situatie op maat gezaagd aanleveren. Dit realiseert vaak minder 'plintdelen', voor een mooi & strak eindresultaat. Maar ook specifieke lengtes, met het oog op doorlopende voegen bijvoorbeeld, is dus geen enkel probleem!

Plinten van Belgisch hardsteen op maat, ook in verstek!

Wij staan garant voor topkwaliteit (lees: echt) Belgisch hardsteen dat wij in eigen beheer, in onze eigen natuursteenzagerij door onze eigen team vakmannen, perfect voor u op maat zagen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze hardsteen vensterbanken, hardsteen binnendorpels, hardsteen buitendorpels en hardsteen raamdorpels

De lengte van onze bepaalt u zelf, waarbij iedere waarde van 10 cm tot 120 cm direct online te bestellen is. En ook kunt u direct online een plint in verstek bestellen, voor een super strakke afwerking van uw vloer!

Wenst u een langere plint? Neem dan contact met ons op. Maak hiervoor gebruik van ons offerte aanvraag formulier. U ontvangt op korte termijn een gericht (prijs)voorstel. 

Belgisch hardsteen - de echte blauwsteen uit Henegouwen. 

Hardsteen is een algemene noemer voor een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze natuursteen soort betreft een afzettingsgesteente en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossiele insluitingen, oftewel diertjes met een kalkskelet. Deze diertjes leefden veelal op de zeebodem en bij het afsterven bleef het kalkskelet achter op de bodem. Dit is de basis van de blauwe hardsteenlaag, die soms ook witte aders kan bevatten. Soms zijn ook de versteende fauna resten zichtbaar aan het oppervlakte, wat zorgt voor een bijzondere en natuurlijke uitstraling.

Al onze hardsteen plinten zijn gemaakt van topkwaliteit Belgisch Hardsteen, de 'echte' blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen. Belgisch hardsteen staat bekend om de mooie kleur en de natuurlijke tekeningen en accenten. 

LET OP: Belgisch hardsteen is een natuurproduct en kleine accenten, aders en fossielen / versteende fauna zullen aan het oppervlakte van uw hardsteen plint voorkomen. Dit zorgt voor die sfeervolle, natuurlijke en levendige uitstraling. Op het gebied van onderhoud adviseren wij het periodiek schoonmaken met een geschikt zeepvrij onderhoudsmiddel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »