Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Muurafdekkers op maat - Muurafdekking / muurbedekking van natuursteen (Belgisch hardsteen & graniet)

Muurafdekkers op maat; Voor een sfeervolle & luxe muurafdekking / muurbedekking van uw tuinmuur! Muur afdekkers bestelt u voordelig & eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een gerichte collectie natuursteen muurafdekkers van Belgisch hardsteen & nero assoluto graniet is de kans groot dat u bij ons slaagt. Uw muurafdekker wordt - in eigen natuursteen zagerij - speciaal op maat voor u vervaardigd, met zorg & liefde voor het vak. En op zoek naar iets bijzonders? In onze eigen natuursteenzagerij kunnen wij praktisch al uw wensen realiseren. Wat dacht u van een hardsteen muurafdekker met gefrijnde randen, voor die luxe landelijke look? Ook deze bestelt u eenvoudig online. Natuurstenen muurafdekking - altijd op maat, voordelig online & snel thuis bezorgd - bij NATUURSTEENvakman.nl, de online natuursteen specialist! 

Muurafdekkers van graniet & hardsteen, voor een luxe muurbedekking. 

In uw zoektocht naar een mooie muurafdekker van natuursteen heeft u bij ons de keuze uit muurafdekkers van hardsteen & muurafdekkers van graniet. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte muurafdekking collectie met deze twee topkwaliteit materiaalsoorten: 1 prijsvoordelige en 1 luxe variant, 1 toegankelijk grijs en 1 stijlvol zwart, maar beide ideaal geschikt voor buitengebruik. Gaat u voor de sfeervolle & levendige uitstraling van het mooie blauwgrijze Belgisch hardsteen (gezoet of geschuurd)? Of gaat u voor het stijlvolle & luxe nero assoluto (zwart) graniet (gezoet of gebrand)?

Binnen onze collectie "natuursteen voor buiten" hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie met deze twee natuursteen soorten. Naast muurafdekkers vindt u bij ons ook bijpassende paalmutsen, gevelplinten, raamdorpels en buitendorpels van hardsteen & graniet; Alles voor een prachtige gevelaanblik! 

Voor welke natuursteen soort u uiteindelijk ook besluit te kiezen, met een natuursteen muurafdekking bent u verzekerd van een stijlvolle tuinmuur! Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit natuursteen, vakkundig maatwerk & directe levering uit eigen natuursteen zagerij!

Altijd een passende muurafdekking, eenvoudig online! 

NATUURSTEENvakman.nl is een gespecialiseerde online natuursteen aanbieder. Wij hebben dan ook een gerichte collectie muur afdekkers samengesteld die u eenvoudig online - in een afmeting naar wens - kunt bestellen. U kunt a.d.h.v. gespecificeerde muurafdekker categorieen eenvoudig een gerichte collectie muurafdekkers bekijken a.d.h.v. materiaal & afwerking, maar ook kunt u gebruik maken van onze handige filterfuncties om tot een gewenste productselectie te komen. 

Wanneer u vervolgens doorklikt naar de productpagina van een specifieke muurdeksteen / muurdeksel, kunt u de gewenste afmetingen invoeren. Om u gericht van dienst te zijn hebben wij de meest populaire breedtematen tuinmuur afdekkers al als "standaard maten" ingevoerd, maar u kunt ook kiezen voor een breedte op maat. Ditzelfde geldt voor de gewenste lengte uiteraard. Ook kunt u extra wensen selecteren op het gebied van zaagsnede (bijv. in verstek gezaagd) en afwerking van de zijkanten (bijv. volledig rondom inclusief waterhol). Uiteindelijk wordt de prijs van uw muurafdekker direct bijgewerkt en kunt u uw bestelling eenvoudig online afronden. 

Tuinmuur afdekkers: Mooi & praktisch.

Met een muurafdekker beschermt u de onderliggende (tuin)muur - of ander element - tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal wordt gekozen voor muurafdekking bij een gemetselde muur, maar ook op het dak, het balkon, de vijver en het terras wordt steeds vaker gebruik gemaakt van 'muurplaten'.

Houdt er rekening mee dat de muurplaat normaal gesproken dient iets breder te zijn dan het onderliggende element. Aan de lange zijden zijn onze muurafdekkers voorzien van een waterhol (links & rechts). Dit zorgt ervoor dat het vocht van de muur afloopt - en dus niet in - op en/of onder de muur terecht kan komen. Wenst u een 'eindstuk' met - naast links & rechts - ook een waterhol aan de zijkant? Dit kunt u eenvoudig online (mee)bestellen (binnen de stap 'afwerking van de zijkanten'), wel zo handig! 

Andere wensen?

Mocht u andere wensen op het gebied van muurbedekking voor buiten hebben, maak dan gebruik van ons offerte formulier. De kans is namelijk groot dat wij u van dienst kunnen zijn. Wanneer u bij de offerte aanvraag specifiek aangeeft wat uw specifieke wensen zijn, gaan wij aan de slag met een gericht (prijs)voorstel.

LET OP: Hoe specifieker uw informatie, hoe sneller & gerichter wij u van dienst kunnen zijn. Geef dus zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn en vergeet in ieder geval niet de volgende zaken te verduidelijken binnen uw aanvraag: Materiaal, dikte, afmeting (breedte x lengte), zaagsnede(s), afwerking van de zijkanten en eventueel aanvullende wensen.