Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad marmercomposiet op maat - Marmer composiet bladen - Voordelig online!

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een ruime collectie marmercomposiet bladen, altijd op maat & voordelig online. Met een ruime collectie bladen van marmer composiet is de kans groot dat u bij ons slaagt. Bent u op zoek naar een composiet blad voor een uniek TV-meubel, dressoir, kast, salontafel, of bijzettafel? Dan is een marmercomposiet blad een mooie & prijsvoordelige optie. Wel adviseren wij alleen voor marmercomposiet te kiezen indien het blad niet of nauwelijks belast gaat worden. Gaat u voor een fris wit blad, een stijlvol zwart blad, of juist een trendy marmerlook blad? Binnen onze ruime collectie van marmercomposiet bladen is de kans groot dat u slaagt. Uw meubelblad / bovenblad wordt - in eigen zagerij - met zorg op maat vervaardigd & snel bij u thuis bezorgd! 

LET OP: Onze marmercomposiet bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het blad op komt te liggen. Pas onze marmer composiet bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Blad wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
MAT afgewerkt!
Blad wit - marmercomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Blad wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
Blad bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
Blad bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad marmerlook wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad crema marfil look - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad licht grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Blad hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Blad hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Bladen van marmercomposiet. 

Bent u op zoek naar een composiet blad dat vooral dient als verfraaiing van een meubelstuk dat niet of nauwelijks belast / actief gebruikt gaat worden, dan is een blad van marmercomposiet een geschikte optie. Onze bladen van marmercomposiet worden veelgebruikt voor TV-meubels, dressoirs, kasten, salontafels, bijzettafels en "afdekblad voor binnen", denk bijv. aan het mooi afwerken van een trapbalustrade muurtje. Ook worden onze marmercomposiet bladen veel gebruikt om bestaande meubelstukken "op te pimpen". Denk bijv. aan diverse lijnen van Ikea meubels die er - met een composiet blad - opeens veel luxer & stijlvoller uitzien.

Wel is het belangrijk om in kaart te brengen of het specifieke meubelstuk - waarvoor u het marmer composiet blad wilt gebruiken - niet onderhevig is aan vochtige / warme omstandigheden. Wilt u het blad toepassen bij de haard, de keuken, of in de badkamer, dan adviseren wij altijd kwartscomposiet. Ook in het geval het blad actief gebruikt zal worden, waarbij de kans op slijtage, krassen & vlekken groot is, adviseren wij altijd een kwartscomposiet werkblad.