Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Nero Assoluto graniet deurdorpel - granieten buitendorpel / buitendeur dorpel / onderdorpel

Een graniet buiten(deur)dorpel bestelt u - eenvoudig & voordelig online - bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een eigen zagerij & team ervaren vakmannen zijn wij gespecialiseerd in maatwerk natuursteen, dat wij snel & voordelig leveren. Binnen onze online collectie buitendeur dorpels zijn de nero assoluto graniet buitendorpels de meest hoogwaardige & luxe natuursteen dorpels voor buiten. Wij bieden een gerichte collectie vlakke buitendeurdorpels - ideaal voor renovatie doeleinden - van nero assoluto (zwart) graniet, zowel gezoet (mat) als gevlamd (anticato) afgewerkt. U bestelt een vlakke onderdorpel van graniet bij ons eenvoudig op maat, vul de gewenste afmeting & afwerking in, wij zorgen ervoor dat uw maatwerk buitendorpel snel geleverd wordt!

Buitendorpel vlak - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Buitendorpel vlak - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Buitendorpel vlak - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Buitendorpel vlak - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm

Graniet buiten(deur)dorpels: Oersterk, stijlvol + een luxe aanblik! 

Met een buiten deurdorpel van nero assoluto (zwart) graniet kiest u voor duurzaam, voor stijlvol, maar zeker ook voor een luxe aanblik. Nero assoluto graniet - ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd - is een prachtige donkere zwart / antraciet granietsoort met een relatief homogene structuur.  Gaat u voor de klassieke look met een gezoete (matte) buitendorpel, of voor een bijzonder & stoer accent met een gevlamde (ruwe anticato) deurdorpel van graniet? Waar u ook voor kiest, graniet is een prachtige optie die helemaal past bij de trend 'donkere / zwarte accenten' binnen een gevelaanblik.