Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Wastafelblad (met gat / gaten) op maat - Graniet & Kwartscomposiet - Voor een uniek badmeubel

Een stenen wastafelblad op maat - inclusief gaten naar wens - bestelt u eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl! Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardig composiet wastafelblad - verkrijgbaar in fris wit & stijlvol zwart, tot en met prachtige marmerlook wastafelbladen - of juist een luxe graniet wastafelblad, bij ons slaagt u altijd! Wij hebben bewust voor een gerichte collectie wastafelbladen van steen met alleen kwartscomposiet & graniet als materiaal soorten, deze zijn beide ideaal geschikt voor de badkamer, oftewel kunnen de vochtige omstandigheden aan, onderhoudsvriendelijk en "schoonmaak-vriendelijk". 

LET OP: Een wastafelblad van composiet & natuursteen is niet 'dragend', zoals bijvoorbeeld een eiken wastafelblad. Onze stenen wastafel meubelbladen worden normaal gesproken gebruikt als 'blad' voor een wastafelmeubel / badmeubel, waarbij deze ook echt OP een meubel, oftewel op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie komt te liggen (dus niet vrijhangend), houd hier dus rekening mee. 

Maatwerk wastafelbladen voor uniek badmeubel. 

Wanneer u gaat voor een uniek badmeubel met een sprekend blad, is een maatwerk wastafelblad van NATUURSTEENvakman.nl zeker het overwegen waard. Al onze wastafelbladen van natuursteen & composiet zijn eenvoudig online in een afmeting op maat te bestellen, u kunt hierbij zelf de breedte/ diepte en de lengte van het blad invoeren. Vervolgens kunt u kiezen voor een wastafelblad zonder gaten, of met gaten. Indien u kiest voor een wastafel / wasmeubel blad inclusief gaten, kunt u kiezen voor minimaal 1 en maximaal 4 gaten. In het geval u op zoek bent naar een maatwerk wastelblad voor bijv. twee opzet wastafelkommen en twee opzet kranen, heeft u 4 gaten nodig. Stel nu voor dat u een afwijkend aantal gaten nodig heeft (meer dan 4), neem dan gerust contact met ons op, dan werken wij graag een gericht voorstel voor u uit! 

Nadat het u het gewenste aantal gaten geselecteerd heeft, kunt u - per gat - de gewenste positie binnen het wastafelblad invoeren. Houd hierbij rekening dat u de positie - vanuit linksboven - van het gat aan dient te geven, uitgaande van de hartmaat van het gat, oftewel het middenpunt van het gat. Vervolgens kunt u ook per gat de gewenste diameter aangeven, een gat voor de afvoer is vaak groter dan een gat voor de wateraanvoer (t.b.v. een kraan). Bekijk voor de zekerheid de toelichting op de product detailpagina, hier vindt u een afbeelding die precies toelicht welke maten wij nodig hebben!