Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad hardsteen op maat - Hardstenen bladen - Belgische blauwsteen (arduin) - Voordelig online!

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gerichte collectie hardsteen bladen, altijd op maat vervaardigd & eenvoudig online te bestellen. Met een ruime collectie bladen van Belgisch hardsteen (arduin) - zowel gezoet als donkergezoet afgewerkt - slaagt u bij ons altijd. Bent u op zoek naar een natuursteen blad voor een uniek TV-meubel, dressoir, kast, of haardmeubel? Dan is een blad van hardsteen een mooie & prijsvoordelige optie. Wel adviseren wij om alleen voor Belgisch hardsteen te kiezen indien het meubelblad / bovenblad niet of nauwelijks belast gaat worden en kras- en vlekgevoeligheid geen probleem zijn. wordt - in eigen zagerij - met zorg op maat vervaardigd & snel bij u thuis bezorgd! 

LET OP: Onze hardsteen bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het blad op komt te liggen. Pas onze arduin bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Blad - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 2 cm
Blad - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 2 cm
Blad - Belgisch hardsteen - gezoet (mat) - 3 cm
Blad - Belgisch hardsteen - donkergezoet (mat) - 3 cm

Hardsteen meubel bladen op maat. 

Hardsteen bladen zijn enorm populair, ook als meubelblad / bovenblad voor binnen. De prachtige blauwgrijze en antraciet kleurtint, de levendige & natuurlijke uitstraling en een scherpe prijs zijn allemaal redenen hiervoor. Natuurlijk zijn hardsteen vensterbanken & hardsteen dorpels erg populair voor binnen, maar ook wordt steeds vaker gebruik gemaakt van Belgisch hardsteen als meubelblad, of voor specifieke interieur objecten binnenshuis. Zo is hardsteen ideaal als "afdekblad" voor binnen, bijv. voor het afdekken van vrijstaande muur van bijv. een trapbalustrade. Maar wat dacht u van een rustiek haardmeubel met mooi hardstenen blad, of een modern wit of zwart TV meubel van IKEA met een sfeervol hardstenen blad erop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij NATUURSTEENvakman.nl worden alle hardsteen bladen op maat vervaardigd. U kunt zelf de gewenste breedte / diepte, lengte, zaagsnede & zijkant afwerking invoeren. De prijs van uw hardsteen blad op maat wordt direct berekend & getoond, wel zo prettig! 

LET OP: Onze hardsteen bladen zijn niet slijtvast en kras- en vlekgevoelig, oftewel niet geschikt voor structurele belasting & actief gebruik. Wilt u de prachtige 'look' van hardsteen, maar dan wel de voordelen van composiet? Bekijk dan zeker even onze collectie hardsteen look (werk)bladen van composiet. Hierbij heeft u de keuze uit het voordelige marmercomposiet, maar ook een kwalitatief hardsteen look werkblad van kwartscomposiet.  

Een blad van gezoet (blauwgrijs) of donkergezoet (antraciet) hardsteen?

Uw hardsteen blad voor binnen wordt gezoet afgewerkt, waarbij u de keuze heeft uit een blad van gezoet en donkergezoet hardsteen. De type afwerking is gelijk, het enige verschil zit hem in het feit dat er voor donkergezoet arduin een nog fijnere korrel wordt gebruikt, waardoor de kleur donkerder wordt. Gezoet Belgisch hardsteen heeft die kenmerkende "Belgian Blue" blauwgrijze kleurtint en donkergezoet arduin neigt meer naar donker antraciet. Belgisch hardsteen is een relatief gevoelige natuursteen, gevoelig voor krassen & vlekken. Met name een licht / blauw gezoet hardsteen. Vanuit praktisch oogpunt adviseren wij voor binnen altijd donkergezoet hardsteen, omdat u kleine krasjes & oneffenheden nog altijd bij kunt werken met hardsteen olie. Bent u gek op die bijzondere "bluestone" blauwgrijze kleurtint? Dat kunnen wij u niet kwalijk nemen, wij ook, maar houd hier dan rekening mee (ook met montage).