Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Marmer composiet vensterbank - voordelig online kopen!

Een marmercomposiet vensterbank bestelt u direct online, voor de beste prijs, bij NATUURSTEENvakman.nl. Wij bieden een unieke grote kleurkeuze op het gebied van marmer composiet, voor ieder wat wils. Uw vensterbank van marmer composiet wordt in eigen natuursteen zagerij perfect op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt en (inclusief beschermfolie) snel bij u thuis bezorgd. Marmer composiet combineert een goede kwaliteit met een scherpe prijs, zeker bij ons. Een composiet vensterbank voordelig & eenvoudig online kopen bij NATUURSTEENvakman.nl; Altijd op maat, snel in huis & voor de beste prijs!

Vensterbank wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
Vensterbank wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
MAT afgewerkt!
Vensterbank wit - marmercomposiet - gezoet (mat) - 2 cm
Vensterbank wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm
MAT afgewerkt!
Vensterbank wit - marmercomposiet - gezoet (mat) - 3 cm
Vensterbank bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 1,2 cm
Vensterbank bianco wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank marmerlook wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank licht grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Vensterbank grijs - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Vensterbank hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Oogt vrij mat
Vensterbank hardsteen look donker - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 3 cm

Een divers assortiment marmercomposiet vensterbanken.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een unieke keuze op het gebied van marmer composiet kleuren. Uiteraard is de witte vensterbank en grijze vensterbank van marmercomposiet ongekend populair als toegankelijke & voordelige kunststenen vensterbank. Maar ook de donkergezoete hardsteen look vensterbank en de witte marmerlook vensterbank zijn erg in trek. 

Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een vensterbank die perfect past. Zeker binnen de collectie van NATUURSTEENvakman.nl. En voor welke kleur u ook gaat, met een vensterbank van marmercomposiet kiest u ook nog eens voor een vensterbank met een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Onderstaand vindt u wat meer informatie over marmer composiet als materiaal. 

Wat is marmer composiet eigenlijk?

Marmercomposiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen binnen composiet betreft ongeveer 90%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde afgewerkt (gepolijst of gezoet) wordt. 

Het eindresultaat is een sterk & stabiel eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van marmer composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er). Houd er wel rekening mee dat marmercomposiet - t.o.v. kwartscomposiet - gevoelig is voor krassen & vlekken. Gaat u voor topkwaliteit, bekijk dan zeker even onze collectie kwartscomposiet vensterbanken

Ouderwets vakmanschap met online bestelgemak!

Bij NATUURSTEENvakman.nl wordt ouderwets vakmanschap gecombineerd met online bestelgemak. Wij begrijpen de behoeftes van de moderne (online) consument. Op onze webshop kunt u op uw gemak door ons assortiment 'bladeren', met gebruiksvriendelijke filters eenvoudig een gerichte selectie maken en uiteindelijk een vensterbank op maat eenvoudig online bestellen. En natuurlijk combineren wij online gebruikersgemak met een scherpe (online) prijs & een snelle levering. 

en al het bovenstaande wordt gecombineerd met 'ouderwets vakmanschap'. Iedere vensterbank van marmercomposiet wordt op maat vervaardigd. Dit doen onze vakkundige en ervaren medewerkers met zorg en liefde voor het vak. Wanneer wij uw vensterbank composiet op maat zagen, kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij zorgen dat de 'zaagzijde' mooi afgewerkt wordt. Ook specifieke zaagwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Alles voor een perfecte vensterbank van marmercomposiet die precies past binnen uw situatie!