Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

NATUURSTEENvakman.nl; De online specialist voor natuursteen & composiet op maat. Of u nu op zoek bent naar een passende vensterbank, (werk)blad, dorpel, muurafdekker, of plint, bij ons slaagt u altijd! Bij NATUURSTEENvakman.nl bestelt u online eenvoudig, snel en voordelig een uitgebreid assortiment aan maatwerk producten vervaardigd uit natuursteen - Belgisch hardsteen, Bianco carrara marmer & diverse graniet soorten - en composiet, zowel marmercomposiet als kwartscomposiet uiteraard!

Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Alle maatwerk werkzaamheden - zoals het op maat zagen, bewerken & afwerken - doen wij allemaal zelf, in onze eigen natuursteen zagerij. Onze gekwalificeerde & ervaren medewerkers zorgen altijd voor een prachtig maatwerk product, met zorg en liefde voor het vak.

Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. Waarom zou u voor ons moeten kiezen? Een hele goede vraag! Onderstaand het antwoord ...

TOPKWALITEIT producten en materialen.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Of u nu kiest voor het oersterke graniet, de luxe uitstraling van marmer, de sfeervolle look van Belgisch hardsteen, het voordelige marmercomposiet, of het hoogwaardige kwartscomposiet; Bij ons kiest u altijd voor topkwaliteit materialen.

Bij kwalitatief hoogwaardige producten hoort uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw maatwerk "stenen" product zorgvuldig op maat gezaagd en vervolgens mooi afgewerkt. Dit gebeurd volledig in eigen beheer, door ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Dit alles zodat u een product ontvangt dat 'af' is, waarmee u ook echt direct aan de slag kunt gaan.

Een gericht ASSORTIMENT.

Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we de meest gebruikte materialen (graniet, marmer, Belgisch hardsteen en composiet) combineren met de meest gebruike afmetingen + maatwerk diensten. Op deze manier kunnen wij een mooi en vooral ook een toegankelijk assortiment aanbieden. De ervaring leert ons dat wij u met deze collectie in de meeste gevallen direct mee van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we hiermee een snelle levering & een scherpe prijs realiseren. Een gericht assortiment stelt ons in staat om onze afspraken na te komen.

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden, of een specifieke maatwerk bewerking? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn!

MAATWERK, ouderwets vakmanschap.

Diverse producten binnen ons online assortiment betreffen 'MAATWERK'. De meeste vensterbanken en dorpels die wij leveren worden in eigen natuursteenzagerij op maat gezaagd. Ook afwijkende maatwerk bewerkingen kunnen wij in eigen beheer voor u vervaardigen. Daarnaast zorgen wij voor een goede en zorgvuldige afwerking. Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap en onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers zullen er alles aan doen om u te voorzien van een prachtig stukje maatwerk, dat met liefde voor het vak gemaakt wordt.

Een super SNELLE LEVERING.

Bij NATUURSTEENvakman.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK wanneer uw vensterbank of dorpel door onze eigen medewerkers op maat vervaardigd wordt. Wij hebben veel 'ruw' materiaal zelf op voorraad staan en mocht dit net een keer niet zo zijn hebben we goede afspraken met toeleveranciers, zodat we snel over alle materialen kunnen beschikken. Maatwerk wordt in onze eigen natuursteen zagerij uitgevoerd, door een vast team vakmannen, dus ook hierbij kunnen wij snel schakelen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij na een bestelling op korte termijn contact met u opnemen. Hierbij geven wij een gerichte levertermijn af en wordt u zo snel mogelijk concreet geïnformeerd over de (mogelijke) bezorgdatum.

SERVICE, snel een antwoord of advies!

Snel en eenvoudig natuursteen & composiet op maat, voor binnen en buiten, online bestellen voor de beste prijs, daarvoor bent u bij NATUURSTEENvakman.nl aan het juiste adres. Naast een optimale online omgeving waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen en veilig betalen centraal staan, is klantenservice ook een primaire peiler binnen onze organisatie. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een passend product van natuursteen & composiet. Zeker in het geval van maatwerk heeft u waarschijnlijk vragen en wilt u zeker van uw zaak zijn. Wij begrijpen dit volledig en helpen u hier graag bij. U kunt bellen, mailen, of gebruik maken van ons contact / offerte formulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. En hetzelfde geldt voor de 'after sales', is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen.

Een scherpe PRIJS gegarandeerd.

Met een gericht assortiment, een eigen voorraad, een eigen natuursteenzagerij en team gekwalificeerde en ervaren vakmannen kunnen wij snel leveren, topkwaliteit garanderen EN een scherpe prijs hanteren. Nergens bestelt u maatwerk vensterbanken en dorpels voordeliger. Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!