Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / werkblad graniet op maat - Nero Assoluto, Impala & Steel grey graniet (werk)bladen

Altijd een graniet blad / werkblad op maat bij NATUURSTEENvakman.nl, de specialist in natuursteen (werk)bladen op maat! Wij bieden een uitgebreide collectie bladen van graniet, met diverse graniet soorten en afwerkingen. Naast de keuze uit nero assoluto, impala en steel grey graniet, heeft u ook de keuze uit diverse oppervlak afwerkingen waaronder gepolijst, gezoet, gebrand & leather finish. Graniet is erg populair als werkblad, dat ideaal geschikt is voor actief gebruik & belasting, zeker ook in het geval van hoge(re) temperaturen & vochtige omstandigheden. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u het perfecte maatwerk graniet werkblad - op maat gemaakt in eigen zagerij - en voordelig online te bestellen!

LET OP: Onze graniet (werk)bladen zijn niet dragend. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het werkblad op komt te liggen. Pas onze bladen van graniet dus niet '(vrij)hangend' toe.

Werkblad - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Werkblad - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Werkblad - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Werkblad - impala graniet - gevlamd (anticato) - 3 cm
Werkblad - impala graniet - gepolijst (glans) - 3 cm
Werkblad - impala graniet - gezoet (mat) - 3 cm
Werkblad - steel grey graniet - leather finish - 2 cm
Werkblad - steel grey graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad - nero assoluto graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Werkblad - nero assoluto graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad - nero assoluto graniet - gezoet (mat) - 2 cm
Werkblad - impala graniet - gevlamd (anticato) - 2 cm
Werkblad - impala graniet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad - impala graniet - gezoet (mat) - 2 cm

Een werkblad van graniet: Praktisch & prachtig. 

Graniet staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit & luxe uitstraling, ideaal geschikt voor een luxe object binnen uw interieur, met - afhankelijk van voor welke graniet soort + afwerking u kiest - een klassiek / traditioneel tintje. Met een blad van graniet kiest u voor een van de meest kwalitatieve soorten natuursteen, oftewel een extreem duurzaam, sterk & onderhoudsvriendelijk werkblad: Slijtvast, krasvast en goed bestand tegen warmte & vocht. Een graniet blad is dan ook ideaal geschikt voor in / rondom de badkamer, de keuken & de haard. 

Onze granieten werkbladen worden met name gebruikt voor toepassingen waarbij hoogwaardige kwaliteit & intensief gebruik centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een graniet maatwerk blad voor een bijzonder haardmeubel, een praktisch keukeneiland, of luxe badmeubel. Maar ook voor minder belastende toepassingen is een blad van graniet een hele mooie optie, wat dacht u van een stijlvol TV meubel met een gebrand granieten meubelblad, ook ideaal voor een stoer & robuust accent. Of een luxe bijzettafel met een hoogglans gepolijst graniet blad, voor een klassieke look? Wat uw wensen & behoeften ook zijn, altijd een graniet (werk)blad op maat bij NATUURSTEENvakman.nl! 

Gerichte collectie bladen van Nero Assoluto, Impala en Steel Grey graniet.

NATUURSTEENvakman.nl biedt een gericht assortiment graniet bladen, waarbij we bewust hebben gekozen voor de 'hoofdtinten' zwart, antraciet en grijs. Vervolgens heeft u de keuze uit diverse afwerkingen van het graniet: gezoet (glad & mat), gepolijst (glad & glans), leather finish (reliëf & mat) en gebrand (anticato & mat). Al met al een mooie uitgebalanceerde collectie (werk)bladen van graniet, ideaal geschikt voor een praktisch & mooi meubelstuk / interieurobject. Bekijk zeker ook even onze collectie graniet vensterbanken, graniet dorpels & graniet plinten.