NATUURSTEENvakman

Vensterbank per kleur en afwerking - altijd een passende vensterbank!

Veelal is de kleur, naast het materiaal uiteraard, een primaire uitgangspositie waarmee u de zoektocht naar de perfect passende vensterbank start. Vaak is er al een duidelijk idee over de materiaal en de kleur die mooi passen bij het huidige / gewenste interieur. Vandaar dan ook dat wij onze vensterbank collectie onderverdeeld hebben naar de meest gekozen kleuren / kleurtinten. Bekijk hier direct onze kleur collecties: vensterbank wit, vensterbank grijs, vensterbank antraciet en vensterbank zwart.

En dit zijn uiteraard de meest 'populaire' kleurtinten, maar niet de enige mogelijkheid, zeker niet bij ons! Met een unieke composiet kleurcollectie en een uitgebreid natuursteen assortiment bieden wij ook diverse vensterbanken met kleurnuances richting blauw, groen, bruin en diverse lichte(re) tinten zoals crème, beige, taupe en zandkleurig. Deze vensterbanken hebben wij voor u toegankelijk gemaakt in onze collecties donkere / donkergekleurde vensterbank >> en lichte / lichtgekleurde vensterbank >>. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »