Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank gepolijst - hoogglans - spiegelglans - glanzende - glimmende - spiegelende vensterbanken

Een vensterbank gepolijst kopen doet u eenvoudig & voordelig bij NATUURSTEENvakman.nl. Wij zorgen voor een topkwaliteit vensterbank, zorgvuldig afgewerkt in eigen natuursteen zagerij en perfect op maat gezaagd in de door u gewenste lengte. Met een gepolijste afwerking wordt een mooie gladde hoogglans / spiegelglans oppervlakte gerealiseerd. Kiest u voor de optimale prijs - kwaliteit verhouding van een gepolijste composiet vensterbank, of voor een gepolijste natuursteen vensterbank. Hierbij heeft u de keuze uit luxe gepolijst marmer, of voor stijlvol gepolijst graniet. Waar u ook voor gaat, al deze vensterbanken bestelt u direct online - volledig op maat - bij NATUURSTEENvakman.nl voor de beste prijs.

Een gepolijste vensterbank, wat is dat precies?

Bij de keuze uit een vensterbank heeft u de keuze uit diverse afwerken. Een van de meest populaire 'afwerkingen' is het polijsten. Naast composiet kunt u bij ons ook een gepolijste graniet vensterbank en marmer vensterbank direct online bestellen. In uw zoektocht naar een passende vensterbank is een gepolijste afwerking gegarandeerd stijlvol met een luxe uitstraling. Een vensterbank met gepolijste afwerking staat bekend om haar glanzende oppervlakte, ook wel hoogglans / spiegelglans genoemd. Door het polijsten, dat met een extreem fijne korrel / borstel gebeurd, ontstaat er een spiegelend oppervlakte. Naast een bijzondere uitstraling biedt dit ook veel voordelen op het gebied van onderhoud (schoonmaken). Andere vensterbank afwerkingen; vensterbank gezoet, vensterbank leather finish & vensterbank gevlamd / gebrand.